Yoga med Milla & din kompis den 23 oktober

Boka in en yogadate istället för söndagsfika! Kontaktyoga är ett lekfullt och roligt sätt att testa yogaträning på, våga prova!

kontaktyoga pilates complete

Yoga på ett helt nytt sätt! På denna nyskapade workshop utforskar vi flödande yogapositioner tillsammans 2 och 2. Att träna yoga tillsammans med en annan person kan både vara tryggt och skönt samtidigt som partnern också kan bli ett nyttigt störningsmoment när du tar dig in i dina asanas. Rolig, utmanande och fysisk yoga utlovas! Det kan också hända att du blir mer uppmärksam på hur du fungerar i relation till andra människor. Våga prova! Workshopen bokas en och en.

Datum: 23 oktober

Tid: 13.00 -16.00, 3h

Instruktör: Milla Floryd

Pris: 950 kr

Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.