RESTFUL YINYOGA MED ÅSA NYVALL söndag 6 november

Ta med en vän & avsluta Allhelgonahelgen på allra bästa sätt. Åsas supersköna Yinworkshop – för bra, skön och välgörande för att missas.

åsa nyvall pilates complete

”For a calm mind and a healthy body

Yin yogan är meditativ och har en lugnande effekt på både kropp och själ. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att lugna sinnet. Vi vill komma åt kroppens fascia, bindväv, istället för musklerna, vilket uppnås genom att vi inte strävar efter att prestera och gå djupt in i positionen, utan istället hålla varje position en längre stund där kroppen naturligt vill vara.

Datum: 6 november

Tid: 17.00-19.00

Instruktör: Åsa Nyvall

Läs mer om Åsa HÄR!

Pris: 750 kr

Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.