Happy Hips workshop med Johanna Andersson 20/10

Snart kommer Johanna Andersson tillbaka till oss och undervisar sin favoritworkshop – Happy Hips & vi har fortfarande några få platser kvar!

GLOBAL YOGA HAPPY HIPS MED JOHANNA ANDERSSON

Pilates Complete Johanna Andersson

Höfterna är både basen och taket, länken mellan fötter och huvud som kan föra över energi och kraft när de har rätt gung men vid minsta låsning tappar vi otrolig kraft i båda riktningar. Inte bara fysiskt utan även emotionellt. I denna workshop guidar Johanna dig genom mjuka flöden som utgår från höfterna och flödar hela vägen ut i fötter, huvud och själ så att du kan gunga in i helgen med mer sway och lätthet.

Datum: 20 oktober kl. 19.15- 21.15 med 90 min klass och 30 min workshop

Instruktör: Johanna Andersson

Pris: 850 kr

Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Johanna Andersson Pilates Complete

Foto: Vegafoto