Medlemsevent oktober – kontaktyoga med Milla!

Månadens medlemsevent är kontaktyoga med Milla Floryd!

kontaktyoga pilates complete

Kom och testa yogaträning på ett roligt och lekfullt sätt tillsammans med din kompis, partner, vän, mamma, kollega eller studiekompis!

Yoga på ett helt nytt sätt! På denna nyskapade yogaklass utforskar vi flödande yogapositioner tillsammans 2 och 2. Att träna yoga tillsammans med en annan person kan både vara tryggt och skönt samtidigt som partnern också kan bli ett nyttigt störningsmoment när du tar dig in i dina asanas. Rolig, utmanande och fysisk yoga utlovas! Det kan också hända att du blir mer uppmärksam på hur du fungerar i relation till andra människor. Våga prova!

Medlemseventet är gratis och kan bokas en och en, men också i par om du som medlem vill ta med dig en vän att yoga tillsammans med. Inga förkunskaper krävs, tanken är att du/ni skall få en ny härlig yogaupplevelse tillsammans.

[vimeo video_id=”184705830″ width=”400″ height=”300″ title=”Yes” byline=”Yes” portrait=”Yes” autoplay=”No” loop=”No” color=”00adef”]

Datum: 6 oktober

Tid: 19.30 – 20.30

Bokning: info@pilatescomplete.se med namn på dig och din ev. medföljande yogavän, samt dennes epost och mobilnummer. SENAST måndag 3 oktober!

Varmt välkommen!