Medlemsevent september – PILATES med stort P!

alina pilates complete

Varmt välkommen till månadens medlemsevent PILATES med stort P! 

Pilates är det som vi Pilates Complete-medlemmar och instruktörer har gemensamt. Pilates är tekniken som vi älskar över alla andra tekniker och den träningsform som vi svettas, fokuserar, stretchar och balanserar oss igenom varje klass, PT och kurstillfälle.

Det finns så mycket att lära om pilates, så många detaljer som verkligen gör skillnad, så många spännande historier om grundaren Joseph Pilates och så mycket intressanta händelser i pilatesteknikens utveckling. Månadens event handlar om just detta! Alina Arcari berättar om grunderna i pilates, skillnaden mellan klassisk pilates och STOTT PILATES, hon tar dig igenom historiken och svarar på alla dina frågor du kan tänkas ha. Varmt välkommen till en pilatespassionerad kväll!

 

Datum: Torsdag 22 september

Tid: 19:30-20:30

Bokning: info@pilatescomplete.se senast måndag 19 september

 

Vi älskar vår medlemmar!

Som Pilates Complete-medlem får du inspirerande medlemsevent helt utan kostand varje månad! Roliga klasser med gästinstruktörer, givande föreläsningar, vernissage och mingel. Du bjuds också på te och frukt/snack varje gång du kommer och tränar.

 

Foto: Vegafoto