Pilates Complete Nyhetsbrev September

standing

Lev ditt drömliv!

Det är devisen många av oss försöker leva efter, att må bra och leva som man vill, att våga och orka känna efter och skapa det liv man vill ha. Inte alltid så lätt, men alltid värt det.

Vi har haft en fantastisk höststart på Pilates Complete med en fullbokad prova-på vecka och ett välbesökt öppet hus. Faktum är att fler pilatesintresserade än någonsin har påbörjat sin träning hos oss den här höststarten. Att träna och må bra verkar ligga högt upp på mångas prioriteringslista och vi är otroligt glada och tacksamma över att så många av er gör ett aktivt val att komma just till oss!

September månads första veckor har vi varit på seniormässa för att sprida pilatesträning till alla med lite mer livserfaranhet, den här veckan arrangerar vi ett entreprenörsevent tillsammans med Almi och tre andra unga göteborgsföretag. Hela september månad tar vi hand om våra kära PC-medlemmar lite extra med ett förmånligt PT-erbjudande och utbildande medlemsevent!

Men hösten har bara börjat – läs igenom vårt nyhetsbrev, som vanligt är det fyllt av goa pilates- yoga och hälsonyheter. Kunskap är första steget till förändring och hela Team Pilates Complete finns på plats för att hjälpa dig nå dina mål och leva ditt drömliv oavsett om det handlar om att överleva vardagen, må bra eller uppnå ett länge efterlängtat träningsmål. Valet är ditt!

En sprudlande september önskar vi dig,

Jasmin & Linda

happy-healthy-mama

Happy Healthy Mama 27/9

Vi välkomnar alla gravida och nyfikna mammor till vår utbildande förmiddag tisdag den 27 september kl 09.30-11.30!

Happy Healthy Mama är ett initiativ som vi på Pilates Complete tagit fram tillsammans med Mamashoppen och två Mammamage-tränare för att utbilda och sprida mer kunskap till unga kvinnor kring träning och hälsa under efter en graviditet.

Temat är kost, träning, och välbefinnande under och efter en graviditet! Frågor som tas upp är bl.a. Ska man träna under den här tiden & i så fall hur? Hur tränar man bort mamma-magen? Hur skall man äta?

Förmiddagen bjuder på två timmar i hälsans tecken med fyra intressanta inspirationsföreläsningar, frågestund efter varje föreläsning samt en välbehövd goodiebag! Missa inte detta!

Föreläsare:
Jasmin Salhi och Linda Ahlgren – Ägare till Pilates Complete och Pilates tränare
Sara Axelson Sahlén & Sofia Lamotte Certifierad Mammamage Tränare
Hanna Kallerdahl – kost- och hälsovägledare
Lina Kallerdahl – massör och hälsocoach

Investera 60kr i din mammahälsa och köp din biljett genom bokningslänken här!
VÄLKOMMEN!

reformer-hundred

Nyhet! Reservlista

Äntligen kan vi erbjuda en efterlängtad bokningsfunktion som många medlemmar önskat!

Nu har du möjlighet att boka en reservplats på fullbokade klasser i vårt gruppträningsschema. Vid avbokning får du som nästa kund i reservlistan automatiskt en ordinarie plats och en bekräftelse via mail.

Vi ses på klass!

vinnare the runners convention

The Runners Convention 1/10

Lördagen den 1 oktober kommer vi att finnas med och inspirera löpare till mer pilates – och garudaträning på The Runners Convention! 

Förra året genomfördes det allra första The Runners Convention och blev en stor succé! I år deltar vi från Pilates Complete både med klasser och som utställare på mässan. Många fler löpare skulle klara vår- och sommarsäsongen skadefria om de varierade sin träning mer under vinterhalvåret. Pilatesträningen är har mycket att erbjuda löpare när det gäller den delen och målet med vårt deltagande är att få fler löpare att vilja träna pilates för få bättre resultat, men framförallt vara skadefria!

Pilates Completes klasser:

Rörlighet i 3D med Linda kl 10.45

Pilates för löpare med Jasmin kl 14.15

För mer info och anmälan klicka här!

Pilates Complete Johanna Andersson

Workshops med Johanna Andersson

Global Yoga mamman Johanna Andersson kommer tillbaka till oss för tre exklusiva workshops i höst!

Alla tre workshops är unikt utformade för att du som deltagare både skall få ny kunskap, fördjupa den du redan har och också våga ifrågasätta de sanningar din värld baseras på! Först ut är Johannas egen favorit; Happy Hips! Du kan boka dig på en enskild workshop eller hela serien, men vänta inte för länge, platserna försvinner snabbt! Tre torsdagar kl. 19.15-20.15.

Happy Hips 20 oktober

Strong yet Soft 24 novemnber

Chakra Harmony 8 december

För mer info och bokning klicka här!

lisa2

Nyhet! PT i Yogawings och SOMA

Team Pilates Complete uyvecklas hela tiden och den här hösten kan vi erbjuda en helt annan bredd på Personlig Träning än tidigare!

Förutom kvalitativ pilatesträning av högsta klass kan du nu också träna personlig träning med Magnus Hagström och Milla Floryd!

Magnus Hagström involverar dynamisk rörlighet i alla sina pt-pass och som kund får du också effektiva hemövningar. Magnus jobbar främst med funktionella övningar som involverar kroppens stora muskelgrupper, med målet att din kropp ska bli en stark och välfungerande enhet.

Milla Floryd erbjuder unik personlig träning i yogagungorna. Vill du yoga mer lekfullt och akrobatiskt så är det Milla du ska träna med! Acroyoga, handstående och flygande yoga- ingenting är omöjligt!

Både Magnus och Milla finns på Pilates Complete vissa torsdagar i höst. Under september och oktober kan du boka dessa datum:

Magnus: 22 sept, 6 oktober, 13 oktober,

Milla: 22 september, 13 oktober

För bokning av PT med Magnus och Milla maila info@pilatescomplete.se

alm_inbj_event_skonhet_halsa

Entreprenörsevent 15/9 & 10/10

Välkommen att inspireras av framgångsrika entreprenörer inom Skönhet och Hälsa! Vid två tillfällen den här hösten arrangerar vi tillsammans med Almi inspirationskvällar för alla som vill satsa på ett hälsosamt företagande.

Almi kommer att lyfta fram några utav sina kunder som lyckats så som Yogobe, Pilates Complete, M Picaut och Remente.

– Yogobe och Pilates Complete kommer att finnas på plats och berätta om sin framgång och hur dem satsade på sin passion i livet, både inom Pilates och Yoga. De kommer att inspirera dig till hur du ska ta första steget – och tips på vad du ska tänka på.

– Pilates Complete har även fått utmärkelsen -Världens vackraste pilates studio och kommer att berätta om vad som gör just dem unika.

– Remente som blev utsedd till bästa nya app av Apple App Store kommer att berätta om hur en mental hälso-app kan göra dig lyckligare och få dig att må bra. Remente menar att du kan nå dina mål, ta kontrollen över ditt liv, öka välbefinnandet och få ihop livspusslet med hjälp av deras app.

– Mette Picaut som har satsat på naturnära och ekologiska produkter för hyn berättar om sina framgångar och motgångar samt hur deras produkter lyckades bli storsäljare.

– Almi Företagspartner Väst finns på plats och svarar på frågor om vad vi kan göra för er som funderar på starta eget inom Skönhet & Hälsa, vad för medel eller lån som finns hos oss och hur vi har arbetat med företagen ovan.

Ekologiskt mingelmat kommer att serveras från Happy M Kitchen ♥

Goodiebags med innehåll från Yogobe, Pilates Complete, M Picaut och Remente kommer att finnas till alla anmälda.

Datum: FULLBOKAT! 15 september. Platser kvar 10 oktober.

För anmälan och mer info klicka här!

kontaktyoga pilates complete

Kontaktyoga med Milla 23/10

Yoga på ett helt nytt sätt! Kanske vill du prova en ny form av träning? Kanske vill du göra något roligt med din vän, lära känna nya människor eller överraska din partner med en annorlunda date? Då är det detta du ska göra! 

På denna nyskapade workshop utforskar vi flödande yogapositioner tillsammans 2 och 2. Att träna yoga tillsammans med en annan person kan både vara tryggt och skönt samtidigt som partnern också kan bli ett nyttigt störningsmoment när du tar dig in i dina asanas. Rolig, utmanande och fysisk yoga utlovas! Det kan också hända att du blir mer uppmärksam på hur du fungerar i relation till andra människor. Våga prova! Workshopen bokas en och en.

Datum: 23 oktober

Tid: 13.00 -16.00, 3h

Instruktör: Milla Floryd

Pris: 950 kr

Bokning: info@pilatescomplete.se

Anmälan till workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

massage

Behandlingar för kropp och själ

I vårt fina behandlingsrum kan du avnjuta skön klassisk massage, terapeutisk osteopatibehandling, djupgående idrottsskade-massage, coaching och även samtalsterapi!

Den här hösten finns fem kunniga terapeuter på plats som gärna vill hjälpa dig till bättre hälsa. Kombinationen träning/behandling är det allra bästa du kan ge dig själv. Vissa saker kommer man inte åt med enbart träning och vice versa. Vi rekommenderar alltid behandling i samband med träning för bästa resultat. Unna dig en välbehövlig behandling i anslutning till din träning, du kommer att känna den positiva effekten både i din träning och i vardagen!

Följande terapeuter finns i Pilates Completes behandlingsrum:

Måndag:

Body Complete, Philip Bergmann – Osteopat

Tisdag & Fredag:

Osteopaten, Kristina Hagberg – Osteopat

Onsdag:

Regnsken, Åsa Nyvall – Samtalsterapeut och coach

Torsdag:

Performance by Hagström, Magnus Hagström – Idrottsskade massage

Lördag:

Pilates Complete, Emma Cowan – Klassisk massage

Foto: Vegafoto, Pilates Complete, Salming concept store och Sara Axelson Sahlén