Vinn fria platser till The Runners Convention den 1 oktober!

Lördagen den 1 oktober kommer vi att finnas med och inspirera löpare till mer pilates – och garudaträning! Målet är att alla ska bli bättre, men framförallt skadefria löpare! Kom och träna Rörlighet i 3D med Linda kl 10.45 och Pilates för löpare med Jasmin kl 14.15!

vinnare the runners convention

Vi har fått chansen att tävla ut två fria platser (utan skor) till The Runner´s Convention – löparkonventet du inte vill missa. Vi kommer ju att vara där! För att delta i tävlingen taggar du tre kompisar på vår facebook-sida som du tror vill hänga med på konventet, följer @therunnersconvention på facebook och/eller instagram och berättar varför just du ska vinna en plats. Senast 8/9 tävlar du, 9/9 berättar vi vilka som får hänga med oss!

Let´s have fun running together!

schema

För mer info klicka här!