Pilates med styrka och kondition!

complete pilatesDen här veckan har vi startat det nya gruppträningsschemat med roliga koreografier på barreklasserna, en helt nyskapad completeklass och effektiva redskap på garudaklasserna! Vi välkomnar alla nya och gamla Pilates Complete Medlemmar till en fantastisk hösttermin, hela teamet är otroligt peppat och vi hoppas att ni är detsamma!

Vi vill tipsa er om att våga prova complete-klasserna med fokus på funktionell och utmanande cirkelträning där styrke- och rörlighetsövningar varvas med kondition och balans. På completeklasserna använder vi olika pilatesredskap och maskiner, nyheten för hösten är redskapet Garuda Mala Resistance band som ökad rörlighet och styrka för överkroppen samt tonar armar och axlar. Genom att involvera garudaövningar i klasen får vi en än mer komplett träning som syftar både till att stärka upp kroppen med stabilieringsövningar OCH släppa på alla stelheter genom flödande garudaövningar. Alltid på complete-klasserna finns konditionsträning med pulstoppar med, just nu genom reformer där vi använder hoppbrädan för mer explosivitet och högintensiv träning.

En komplett klass helt enkelt!

 

 

Foto: Vegafoto