Nu kickar vi igång hösten på Pilates Complete

skating

Kicka igång höstens träning med oss på Pilates Complete! Under nästa vecka kan du prova våra unika klasser i pilates, garuda,barre och yogawings helt gratis samt besöka vårt Öppet Hus den 29 augusti då du har möjlighet att även provträna i våra pilatesmaskiner och i vår garudamaskin!

barre mini stability ball

Gratis prova på-klasser v 34

Vi erbjuder fria gruppträningsklasser under vecka 34 för dig som inte tränat hos oss tidigare och som är nyfiken på våra pilates, barre och garudaklasser!.

Passa på och prova våra variationsrika och inspirerande klasser med högsta kvalité!

Måndag 22 augusti kl.19:30

Garuda En skön klass med fokus på flöde, rytm och variation. Garuda är en kombination av yoga, pilates och dans som ger ny vitalitet och ökad kraft och flexibilitet .

Tisdag 23 augusti kl.17:00

FoamRoller På denna klass får du utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen med redskapet foamroller.

Tisdag kl. 18:00

Yogawings Här demonstrerar och presenterar vi Yogagungan. Du får möjlighet att prova hur det känns att hänga i gungan och vilken effekt träningen ger. OBS! ingen hel klass, men prova på- möjlighet för dig som är nyfiken på Yogawings.

Onsdag 24 augusti kl.18:15

Props Förbättra koordination, styrka och rörlighet samt forma kroppen på ett effektivt sätt med pilatesredskap som Wobblies, Mini Stability Ball, Flexband, Fitness Circle och Toning Balls och Towels.

Torsdag 25 augusti kl. 18:15

Barre På den här klassen får du prova pilates stående vid balettstången.Tona musklerna från topp till tå med dessa dansanta Barreövningar som ger en ökad styrka och tonar ben och säte.

Fredag 26 augusti kl.17:00

Matwork Få bättre kroppskontroll, placering och teknik med grundläggande pilatesträning på mattan. På den här klassen använder vi enbart den egna kroppen som redskap.

Lördag 27 augusti kl.09:30

Reformer Här får du möjlighet att testa pilatesträning i Pilatesmaskinen Reformer. Träningen ger bättre flexibilitet, styrka och uthållighet.

Boka upp till två klasser genom att registrera ditt namn, adress, telefon samt email på vår bokningssida www.timecenter.com/pilatescomplete Bokningen öppnas kl. 07.00 en vecka innan klassen. Avbokning skall ske senast 4 h innan bokad klass. Först till kvarn gäller. Begränsat antal platser. Inga förkunskaper krävs på någon av klasserna.

För frågor kontakta oss på : info@pilatescomplete.se

Barre lunges

Höstkampanj 15-31 augusti

Teckna Gruppträning 12 mån/helår och få Pilates Complete Medlemskap helt gratis!

Vid köp av Personlig Träning 10-klipp får du inte bara medlemskapet gratis, du får även 20% rabatt på klippkortet!

Teckna Personlig Träning 10-klipp och få 20 % rabatt samt gratis Pilates Complete Medlemskap

Teckna Gruppträning 12 mån/ helår och få gratis Pilates Complete Medlemskap (värde 975 kr)

Allt detta ingår i Pilates Complete Medlemskap:

  • En introduktion då du träffar en av våra Personliga Tränare (55 min). I denna Introduktion ingår hälsoprofil, hållningsanalys samt tester för att hitta det bästa träningsupplägget just för dig.
  • Möjligheten att delta gratis på inspirerande medlemsevent varje månad som t ex roliga klasser med gästinstruktörer, givande föreläsningar, vernissage och mingel.
  • Te och frukt i vår fina lounge varje gång du kommer och tränar.

OBS! Höstkampanjen är giltigt 20160815-20160831.

Gratis medlemskap (värde 975 kr) vid tecknande av Gruppträning 12 mån/helår (pris: 12 månader bindningstid 579 kr/mån/ Gruppträning Helår 6600 kr ) gäller endast nya medlemmar.

Gratis medlemskap ( värde 975 kr) och 20% rabatt vid köp av Personlig Träning 10-klipp (ordinarie pris 8250 kr) gäller ej Introduktion/PT med Jasmin Salhi, Linda Ahlgren eller PT i Yogawings.

Kampanjen är personligt och kan ej överlåtas till annan person. Erbjudandet gäller endast 1 per person och kan inte kombineras med andra erbjudanden.

För att ta del av kampanjen besök oss på vår Prova-på-vecka v 34, Öppet Hus söndag den 28 augusti kl. 12-16 eller maila info@pilatescomplete.se

pilates complete lounge yogamatta

Öppet Hus 28 augusti kl. 12-16

Söndag den 28 augusti kl. 12-16 välkomnar vi dig till vårt Öppna Hus! Hos oss kan du träna den mest kvalitativa pilatesträningen i Göteborg med variationsrik gruppträning, personlig träning och spännande kurser i  bl.a Pilates, Yoga och Yogawings.

Träffa Team Pilates Complete och få tips och råd för ett bra träningsupplägg i höst.

Ta del av vår höstkampanj och teckna träning.

Prova på höstens gruppträning och kurser.

Träna i pilates och garudamaskiner i vår fina PT-studio.

Rådfråga osteopat i behandlingsrummet.

Shoppa höstens skönaste träningskläder från Lululemon, Shashi m fl.

Tävla om 1 års fri gruppträning!

yogawings

Kursstarter v.35

Nu kör vi igång våra inspirationsrika och roliga höstkurser med start v.35! 

Förmiddagsklubben 60+
Pilates för dig som är mitt i livet 60+!

Den här kursen passar dig dig som är en aktiv kvinna, mitt i livet som vill träna i en vacker och inspirerande miljö tillsammans med likasinnade.
Pilates är en perfekt träningsmetod när man vill träna rätt för att kroppen ska behålla sin smidighet och balans utan att slita för hårt på lederna. Fokus ligger på att träna upp din styrka och stabilitet på ett effektivt men ändå skonsamt sätt.
Tillsammans med dina kursvänner kan du njuta av en kopp te och frukt i vår fina lounge efter träningen. Instruktör är Lena Sollerman som själv tränat pilates i över 5 år och sett vilka underverk träningen gjort med hennes egen kropp.

Kursstart: V. 35 Måndag 29 augusti kl. 10.00.
Längd: 8 tillfällen á 55 min
Instruktör: Lena Sollerman

Pris: 2250 kr

Yogawings Explorative
Flygande yoga!

Att yoga i luften skapar både ett styrkeutvecklande motstånd och läkande avlastning. Samtidigt som du blir utmanad erbjuder YogaWings en trygghet att öva avancerade positioner som du kanske bara drömt om att prova. Ta din yoga till helt nya höjder med denna effektiva, utvecklande och roliga träningsform!

Kursstart: Vecka 35 Tisdag 30 augusti kl. 18.15.
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Milla Floryd

Pris: 2250 kr

Pilates Matwork Props

Denna kurs passar både dig som är nybörjare eller har tränat länge. En perfekt kurs för dig som är nyfiken på hur du kan variera din träning med pilatesredskap och som vill lära dig grundläggande pilates lugnt och metodiskt. Vi går igenom STOTT PILATES grundprinciper och matworkövningar med olika redskap som bl.a.  flexband, ministabilityball, wobblies, toningballs och fitnesscircle . Målet är att du ska få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp med bättre kroppskontroll, kroppsmedvetenhet och hållning.

Kursstart: Vecka 35 Tisdag 30 augusti kl. 18.15
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Maria Barndtsson

Pris: 2250 kr

MammaBebis Pilates (inkl. Mammamage- föreläsning)

I denna kurs vänder vi oss främst till nyblivna mammor som vill bygga upp sin kropp igen efter graviditet och förlossning. Här får du möjlighet att i lugn och ro stärka upp dina djupa stabiliserande muskler i kroppen och återfå din hållning. Övningarna är anpassade så att även din bebis kan vara med och ni får en gemensam och aktiv stund. Du kan delta från det att barnmorska/läkare har givit sitt medgivande.

Vid första kurstillfället medverkar även Mammamage-tränaren och leg. naprapaten Sofia Lamotte med sin expertis kring magmuskeldelning/delad rectus.

Boka vår MammaBebis-kurs och ta del av den perfekta kombinationen av pilates och mammamage-rådgivning!

Kursstart: Vecka 35 Onsdag 31 augusti kl. 10.30.
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Linda Ahlgren

Pris: 2250 kr

Gravidpilates

Det finns flera fördelar med att träna Pilates under graviditeten. Du bygger upp kroppen för att orka bära de extra kilon som kroppen lägger på sig och orka bära din bebis. Lågintensitetsträning för den djupa bukmuskulaturen samt andning och övningar som är väl anpassade till den växande magen är några saker vi fokuserar på. Under förlossningen behöver du kraft och det är också viktigt att kunna slappna av ordentligt. Med GravidPilates får du båda delarna. Att träna Pilates kan också hjälpa dig att snabbare komma tillbaka till din vanliga kropp efter födseln.

Kursstart: V 35 1 september Torsdag 18.15
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Linnea Carling

Pris: 2250 kr

Global Yoga Kids – Yoga för barn

Global Yoga Kids fokuserar på glädje, rörelse, lek och kreativitet. Barnen lär sig enkla verktyg som de kan använda sig av för att själva hitta lugn och harmoni i vardagen. Syftet är att stärka barnens motorik och koordination, samt att ge självkänsla, kroppskännedom och rörelseglädje. Att bli sedd, berörd och att få röra sig är för barn mycket viktiga behov. Yoga hjälper barn att må bra i kropp och sinne, bli mer medvetna om sina känslor, få bättre självförtroende och hitta lugn och koncentration.

Fördelar med Global Yoga Kids:

ett underbart sätt att röra sig
man blir stark och smidig och ger lederna maximal rörlighet
man får bättre hållning
kroppsmedvetenhet och koncentrationsförmåga ökar
självkänsla byggs upp
yoga är ingen tävling
barnyoga är roligt och barnens fantasi blir stimulerad
utan prestation,
möjlighet att lyckas.
ger vila och kraft, i både kropp och sinne.

Datum: 4 september, 2 oktober, 6 november och 4 december.

Tid: 2-4 år med förälder kl.09.00, 5-8 år kl 10.00.

Instruktör: Alexandra Isaiu

Pris: 150 kr /tillfälle

Fall Kickoff Vinyasa flow

Kick-starta din yogahöst med Mariell. Under 6 söndagseftermiddagar kommer vi röra oss genom kraftfulla och kreativa flöden, guidade av vårt andetag. Den dynamiska sekvenseringen som kombineras med musik ger dig möjlighet att utforska dina fysiska och mentala begränsningar i en trygg och säker miljö. Mariell är inspirerad av flera yogastilar och yogalärare. Och tillsammans med hennes egna yogaträning och livserfarenhet skapas en alldeles unik upplevelse som man inte kan missa.

Kursstart: Vecka 35 Söndag 4 september kl. 17.30.
Längd: 6 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Mariell Ehlin

Pris: 2250 kr

Anmälan till kurs sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Foto: Vegafoto