Medlemsevent augusti – föreläsning med Åsa Nyvall!

Onsdagen den 24 augusti kl. 19.30 planerar vi för ett riktigt kärleksfullt medlemsevent!

Åsa Nyvall pilates complete

Föreläsning med Åsa Nyvall om hur våra kärleksspråk påverkar alla dina relationer.

Har du märkt att du i vissa relationer med enkelhet känner dig omtyckt, ja rentav älskad. Medan du i andra relationer aldrig riktigt lyckas uppnå den känsla av välbehag du önskar. Du agerar på samma sätt men med helt olika resultat. Har du funderat över vad det kan bero på?

Under den här föreläsningen får du svar på dessa frågor och även tips på hur du själv kan agera för att underlätta i dina relationer och på så sätt öka ditt välbefinnande. Det gäller alla relationer – kärleksrelationer, vänskapsrelationer, familjerelationer, kollegor etc. Du får nycklar under den här timmen, som faktiskt på riktigt, kan göra skillnad i ditt liv.

Om Åsa:

Åsa Nyvall är samtalscoach, par- och relationscoach. Hon arbetar med enskilda klienter och par i coachning och samtalsvägledning. Åsa håller olika föreläsningar och workshops oftast med syftet att få åhörarna att få insikter om hur de på olika sätt kan påverka sina liv i den riktning de själva önskar. Åsa hjälper även företag med konflikthantering och ledarutveckling. Hon är utbildad yogalärare och håller yinyoga-klasser och meditationsklasser. Åsa har i hela sitt liv varit intresserad av möten människor emellan och fascinerats över att vi alla faktiskt har möjlighet att utvecklas och förändra det vi önskar i våra liv. Att få bidra till nya insikter och följa människor på deras förändringsresa är en stor glädjekälla och något som Åsa brinner för.

Datum:Onsdagen den 24 augusti kl. 19.30

Boka din plats via info@pilatescomplete.se

Medlemseventet är gratis för dig som är Pilates Complete-medlem.