Kom och prova på våra klasser i pilates, garuda och barre! Gratis prova på v 34!

barre mini stability ball

Gratis Prova på-klasser under vecka 34.


Vi erbjuder fria gruppträningsklasser under vecka 34 för dig som inte tränat hos oss tidigare och som är nyfiken på våra pilates, barre och garudaklasser!.

Passa på och prova våra variationsrika och inspirerande klasser med högsta kvalité!

Måndag 22 augusti kl.19:30

Garuda En skön klass med fokus på flöde, rytm och variation. Garuda är en kombination av yoga, pilates och dans som ger ny vitalitet och ökad kraft och flexibilitet .

Tisdag 23 augusti kl.17:00

FoamRoller På denna klass får du utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen med redskapet foamroller.

Tisdag kl. 18:00

Yogawings Här demonstrerar och presenterar vi Yogagungan. Du får möjlighet att prova hur det känns att hänga i gungan och vilken effekt träningen ger. OBS! ingen hel klass, men prova på- möjlighet för dig som är nyfiken på Yogawings.

Onsdag 24 augusti kl.18:15

Props Förbättra koordination, styrka och rörlighet samt forma kroppen på ett effektivt sätt med pilatesredskap som Wobblies, Mini Stability Ball, Flexband, Fitness Circle och Toning Balls och Towels.

Torsdag 25 augusti kl. 18:15

Barre På den här klassen får du prova pilates stående vid balettstången.Tona musklerna från topp till tå med dessa dansanta Barreövningar som ger en ökad styrka och tonar ben och säte.

Fredag 26 augusti kl.17:00

Matwork Få bättre kroppskontroll, placering och teknik med grundläggande pilatesträning på mattan. På den här klassen använder vi enbart den egna kroppen som redskap.

Lördag 27 augusti kl.09:30

Reformer Här får du möjlighet att testa pilatesträning i Pilatesmaskinen Reformer. Träningen ger bättre flexibilitet, styrka och uthållighet.

Boka upp till två klasser genom att registrera ditt namn, adress, telefon samt email på vår bokningssida www.timecenter.com/pilatescomplete Bokningen öppnas kl. 07.00 en vecka innan klassen. Avbokning skall ske senast 4 h innan bokad klass. Först till kvarn gäller. Begränsat antal platser. Inga förkunskaper krävs på någon av klasserna.

För frågor kontakta oss på : info@pilatescomplete.se

 

Foto: Vegafoto