Vill du träna Garuda? Inspireras av våra bilder från Garuda bootcamp!

Idag bjuder vi på några träningsbilder från Garudabootcamp i London som Linda & Jasmin deltog på i mitten av juli. Fokus, flöde, styrka, stretch, mjukhet, glädje och avslappning – allt i ett!

_MG_3479_GARUDA_WEB_RES _MG_2051_GARUDA_WEB_RES _MG_2413_GARUDA_WEB_RES  _MG_3399_GARUDA_WEB_RES _MG_3614_GARUDA_WEB_RESVill du också träna garuda? Snart startar vår sommarkurs i garuda med Liv, där får du träna garudateknik på flera olika sätt, se mer info nedan. Om du vill träna i garudamaskinen har du möjlighet att boka in Garudaapparatus som Personlig Träning med Linda, Jasmin och Liv. På vårt gruppträningschema finns alltid två garudaklasser i veckan, nytt höstschema startar v 35, håll utkik!

Movement is our prayer – our eternal prayer.

 

Pilates Complete Summerboost Garuda

Garuda är en kombinationen av yoga ( andning och positioner) pilates (corestyrka och fokus) och dans ( hållning & flöde ). Under denna kurs får du möjlighet att upptäcka flera av teknikens hörnstenar; Seated/Standning Matwork, Garuda Dhara (stol), Garuda Chakra (foamroller) och Garuda Mala (barre). En rörligare, smidigare och mer flexibel kropp med ett öppet sinne utlovas efter dessa fyra dagar.

Datum: vecka 32, 8-11 augusti, kl.18.15- 19.30
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Liv Örnerfors
Pris:1750 kr

Anmälan: info@pilatescomplete.se

Foto: The Garuda, Yoga & Pilatesstudio