I morgon sista dag för anmälan till SOMA MOVE med Magnus Hagström!

SOMA MOVE® är en nyhet på Pilates Complete i sommar – i morgon är sista dagen för anmälan till kursen v. 30 om du vill knipa en av de sista platserna!

soma move pilates complete

SOMA MOVE är en riktigt skön genomkörare där både svett och skratt utlovas! Träningsglädje på högsta nivå där man jobbar med både rörlighet, explosivitet och smidighetsövningar till härlig musik!

Instruktör är Magnus Hagström – Magnus är personlig tränare och coach som älskar att se andra människor utvecklas, både fysiskt och mentalt. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen i livet för att utvecklingen både fysiskt och mentalt ska komma. Han strävar efter att skapa en balans mellan aktivitet och återhämtning, det ska vara glädjefullt och leda till välmående. På senare år har Magnus intresserat sig allt mer för de mentala bitarna; han föreläser bland annat om stress och vikten av att ta sitt personliga ansvar över sitt liv och sin hälsa. Dessutom leder han klasser i de mentalt stärkande träningsformerna Soma Move och yoga.

Ingenting är förbjudet eller fel bara du mår bra av det. Du väljer själv hur du vill leva och vad du vill göra! Är ett av hans motton.

Läs mer om Magnus här:

Hemsida: www.performancebyhagstrom.se
Instagram: performancebyhagstrom
Facebook: Performance by Hagström

Magnus Hagström

SOMA MOVE® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Klasserna är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus ligger på att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen. På den här kursen arbetar du med något vi kallar ”en möjlighet” där alla de träningsbara aspekterna förenas. Med träningsbar aspekt menas kondition, uthållighet, styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination.

Datum: vecka 30, 25-28 juli, kl.19.30-20.45
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Magnus Hagström

Anmälan: info@pilatescomplete.se