Pilates Complete Nyhetsbrev juli

Läs sommarens nyhetsbrev, än finns det tid kvar att inspireras och utvecklas av Team Pilates Complete innan hösten är här!

Boka en plats på en av våra Summerboost-kurser

SOMA MOVE®

SOMA MOVE® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Klasserna är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus ligger på att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen. På den här kursen arbetar du med något vi kallar ”en möjlighet” där alla de träningsbara aspekterna förenas. Med träningsbar aspekt menas kondition, uthållighet, styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination.

Datum: vecka 30, 25-28 juli, kl.19.30-20.45
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Magnus Hagström

YOGAWINGS

Flygande yoga! Att yoga i luften skapar både ett styrkeutvecklande motstånd och läkande avlastning. Samtidigt som du blir utmanad erbjuder Yogawings en trygghet att öva avancerade positioner som du kanske bara drömt om att prova. På den här kursen jobbar vi 2 och 2 och hjälps åt i positionerna. Ibland en i gungan och en på mattan. Ta din yoga till helt nya höjder med denna effektiva, utvecklande och roliga träningsform!

Datum: vecka 31, 1-4 augusti, kl.19.30-20.45
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Milla Floryd

GARUDA

Garuda är en kombinationen av yoga ( andning och positioner) pilates (corestyrka och fokus) och dans ( hållning & flöde ). Under denna kurs får du möjlighet att upptäcka flera av teknikens hörnstenar; Seated/Standning Matwork, Garuda Dhara (stol), Garuda Chakra (foamroller) och Garuda Mala (barre). En rörligare, smidigare och mer flexibel kropp med ett öppet sinne utlovas efter dessa fyra dagar.

Datum: vecka 32, 8-11 augusti, kl.18.15- 19.30
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Liv Örnerfors

FASCIA FLOW

Under denna kurs lär du dig om fascians fantastiska förmågor!
Fascia Flow är ett koncept där vi jobbar med rörelser utifrån fascian. Dvs bindväven som binder samman all din muskulatur och där mycket av din sensorik och kroppsuppfattning finns. En praktiskt kurs där du får röra din kropp med kvalitet och medvetenhet med övningar hämtade från pilates, dans och garuda. En upplevelse i hur du gör dina rörelser.

Datum: vecka 33, 15-18 augusti, kl.19.30-20.45
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Liselotte Reivén

Pris per kurs:1750 kr

Anmälan till kurs: info@pilatescomplete.se.

Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Styrka på djupet!

I nya numret av I Form ( nr 11) kan du läsa om vår unika gruppträningsklass Pilates Props och hur det är att träna med redskapet wobblies även kallad stability cushions.

Pilates Props är en pilatesklass där småredskap som flexband, viktbollar, wobblies, bosu, ankle tubings, fitness circles, towels etc används för att utmana styrka, rörlighet och balans. En klass som ALDRIG blir tråkig då variationerna är oändliga med props!

Klicka här för att se artikeln Styrka på djupet

Se vår livesända Reformerklass

Tillsammans med vår fotograf och medlem Michael Jönsson från Vegafoto livesände vi en reformerklass på Facebook. Många tror att pilatesträning enbart är träning med den stora pilatesbollen och har aldrig hört talas om maskinträning i ex reformern.

Om du är nyfiken på hur en reformerklass kan se ut och vad det är så kika in här för att ta del av livesändningen.

Sommarstängt

Pilates Complete har sommarstängt v29 och 30.

Här kan du se gruppträningsschema för sommaren v31-34.

För bokning av introduktion samt PT under dessa veckor maila oss påinfo@pilatescomplete.se

Vecka 34 har vi Prova-påvecka och v 35 startar höstens gruppträingsschema och kurser.

 

Sommarhälsning från oss och Yogobe

Under våra sommarstängda veckor kan du fortsatt träna pilates med oss på Yogobe!

Ange kampanjkod PILATESCOMPLETE30 när du skapar ett konto påhttp://yogobe.com och få dina första 30 dagar helt gratis och utan bindningstid.

 

Foto: Pilates Complete, Vegafoto, Yogobe