Sommar sommar sommar!

pilates complete

På studion har det varit full upp med olika event och händelser den senaste tiden. I veckan hade vi en heldagsfotografering till Pilates Completes hemsida med fokus på vår gruppträning. Vi fortsätter som vanligt att använda oss av de bästa modellerna, nämligen Er , våra fantastiska medlemmar som utstrålar hälsa, styrka och genuin värme. Stort tack till alla er som ställde upp och var med under dagen! You rock! Vi ser fram emot att få dela med oss av de färdigställda bilderna!

Tillsammans med vår fotograf Michael Jönsson livesände vi nyligen en av våra Reformerklasser och vi har också uppmärksammats för vår unika gruppträning i tidningen I Form. Länk till livesändningen och till artikeln finner du nedan.

Utöver alla roliga events har vi naturligtvis också haft en superbra vår och försommar med många härliga klasser, pt- och kurs-tillfällen tillsammans med våra medlemmar!

Hur har första halvåret på 2016 sett ut för dig? Har du nått dina mål/delmål? Har du mindree ont? Har du fått en bättre hållning? Känner du dig starkare och smidigare? Ta en liten funderare över hur din träning sett ut, vad som gett dig resultat, vad som varit roligt och på vilket sätt du vill fortsätta din träning under sommaren och kommande höst. Vad är DIN bästa form?
Känn dig stolt över det du presterat och den träning du gett din kropp! Unna din kropp både vila och rörelse under sommaren. Ladda batterierna med något du tycker om att göra och som ger dig ny energi!

På söndag tar vi på studion sommarledigt i två veckor och då passar vi på att åka till London och förkovra oss i Garudatekniken, besöka pilatesstudios och insupa inspiration för hösten.

Vill du träna med Team Pilates Complete i sommar har du möjlighet att följa oss via Yogobe eller boka en av våra fantastiska sommarkurser i juli och augusti; SOMA MOVE, Garuda, Yogawings och Fascia Flow!

Vi önskar dig en skön sommar och ses igen för gruppträning och PT den 1 augusti!