Årets sommarmingel på Pilates Complete

sommarmingel jasmin linda

Vårt årliga sommarmingel blev en mysig kväll på studion med våra underbara medlemmar!

I år hade vi äran att ha smyckesdesigner och smeden Paula Pantolin hos oss! Paula berättade om sitt arbete som smyckesdesigner och om sin nya otroligt vackra smyckeskollektion La Maison Bagatelle som premiärvisades pch premiärsåldes hos oss på Pilates Complete!

IMG_4450 IMG_4451

IMG_4459

Under kvällen bjöds medlemmarna också på god, näringsrik mat från vår samarbetspartner Happy M Kitchen .

mat happy m

mingel

Medlemmarna fick också använda sina pilateskunskaper i årets pilatesquiz med frågor om olika övningar, redskap samt pilateshistorik. Fina priser från Curry House, Vera & Ruth, Blom Blom, Gococo och från Pilates Complete delades ut till de mest förkovrade Pilates Complete-medlemmarna!

IMG_4445

 

Tack alla som kom och förgyllde vår kväll! Vi ser fram emot fler härliga klasser och pt-timmar med er och önskar alla en fin skön och varm sommar!

Jasmin&Linda