Sommarkurs i Kontaktyoga v. 28

Nu är det dags igen för Pilates Complete Summerboost -sommarens bästa träningsinjektion!

Kontaktyoga med Milla v. 28

extension

Yoga på ett helt nytt sätt!

På denna yogakurs utforskar vi flödande yogapositioner tillsammans 2 och 2. Att träna yoga tillsammans med en annan person kan både vara tryggt och skönt samtidigt som partnern också kan bli ett nyttigt störningsmoment när du tar dig in i dina asanas. Rolig, utmanande och fysisk yoga utlovas! Det kan också hända att du blir mer uppmärksam på hur du fungerar i relation till andra människor. Våga prova! Kursen bokas en och en.

Datum: vecka 28, 11-14 juli, kl.18.15- 19.30
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Milla Floryd

Pris: 1750 kr

Våra kurser är öppna för alla och du kan delta utan att vara Pilates Complete-medlem.

Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Foto: Vegafoto