Sommarkurs i Pilates v. 27

Nu är det dags igen för Pilates Complete Summerboost -sommarens bästa träningsinjektion!

Complete Pilates v. 27

2014.08 - vegafoto - pilates complete - complete

Pilatesträning i sitt esse!

Under denna kompletta pilateskurs utmanar vi kroppens stabilitet, styrka och rörlighet med olika pilatesredskap och pilatesmaskiner. Alltifrån uppmjukande övningar med foamroller och balanserande boll till svettig och pulshöjande reformer tabata, complete apparatus och atletisk matwork. För bra för att missas helt enkelt!

Datum: vecka 27, 4-7 juli, kl.19.30- 20.45
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Jasmin Salhi och Linda Ahlgren
Pris: 1750 kr

Våra kurser är öppna för alla och du kan delta utan att vara Pilates Complete-medlem.

Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Foto: Vegafoto