Pilates Complete Nyhetsbrev juni

Vetskapen om vår vackra studio sprider sig över världen och vi är stoltare än någonsin över att kunna leverera den mest kvalitativa, variationsrika och glädjefyllda pilatesträningen i Göteborg!

Merrithew bloggar om oss som världens vackraste studio och om vår unika utomhusträning. Läs om oss och andra pilatesstudios världen över som tränar, utbildar och inspirerar sina kunder i spännande utomhusmiljöer här.

I sommar hoppas vi att du väljer att lägga en del av din lediga tid hos oss! Ge dig en ny träningsupplevelse som bär dig hela sommaren och inspirerar dig inför nya träningsmål i höst. Pilates Complete Summerboost har något för alla. Om det och mycket mer får du läsa i nyhetsbrevet nedan.

Vi önskar dig en fantastisk juni och en vacker midsommar!

 

Summerboost v. 27-33

Nu är det dags igen för Pilates Complete Summerboost! I år erbjuder vi flera spännande nyheter.

  • Complete Pilates med Jasmin & Linda v. 27
  • Kontaktyoga med Milla v. 28
  • SOMA MOVE® med Magnus v. 30
  • Yogawings med Milla v. 31
  • Garuda med Liv v. 32
  • Fascia flow med Liselotte v. 33

Pris: 1750 kr/kurs

Bokning: info@pilatescomplete.se

Läs mer om alla sommarkurser här!

 

Sommarschema v. 27-34

Vi har öppet i stort sett hela sommaren! Gruppträningen rullar på alla veckor förutom v. 29 & 30 då vi har sommarstängt.

Behåll formen och träna på våra variationsrika gruppträningsklasser i juni, juli och augusti! Sommarens reducerade gruppträningsschema finner du här!

 

Föreläsning 22 juni

Vi är otroligt glada över att presentera en fantastiskt fin föreläsning om Livsglädje och vägen till minskad stress med Magnus Hagström!

Känner du dig stressad och som att livet bara snurrar för fort? Du hinner inte med det du vill göra utan det är mest en massa ”måsten”! De flesta i dagens samälle stressar för mycket och ger sig själva för lite tid att göra det de verkligen älskar att göra. Går dessa båda sidor att få ihop?

Under den här föreläsningen kommer Magnus Hagström att prata om hur du kan tänka och handla för att du ska kunna minska stressen i ditt liv och istället börja leva din dröm!

Datum: 22 juni

Tid: 19:30 – 21:00

Plats: Pilates Complete, Kastellgatan 1, vån 2.

Pris: 250 kr eller 450 kr inklusive Magnus bok ” Snabbare, starkare löpare”.

Bokning: info@pilatescomplete.se

Uppge om du vill boka föreläsningen med eller utan bok samt namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Sommarmingel 28 juni

Tisdagen den 28 juni bjuder vi in alla Pilates Complete Medlemmar till vårt årliga sommarmingel!

Passa på att lära känna dina träningskompisar lite bättre, få nya pilatesvänner och njut av våra vackra lokaler med ( vanliga ;)) kläder på i den ljumma sommarkvällen. Mingel med alla medlemmar, god mat, dryck och vackra ting är det bästa vi vet! Därför är vi extra glada över att smyckesdesignern Paula Pantolin besöker oss under minglet och det kommer att finnas möjlighet att beställa smycken från hennes senaste kollektioner denna kväll.

Hoppas att Du vill komma och mingla med oss!

Anmälan: info@pilatescomplete.se

OBS! Vi behöver din anmälan senast den 20 juni. OBS!

 

Nyheter i shopen

Nu finns somriga träningstoppar och glittriga strumpor i shopen! 

Kom förbi oss och prova, handla och inspireras av sommarens snyggaste träningstoppar och glamourösa pilatessockor nästa gång du är i närheten av Skanstorget.

Välkommen in!

 

Stängda dagar

Pilates Complete är stängt:

Nationaldagen den 6 juni

Midsommarafton den 24 juni

Midsommardagen den 25 juni

MåBra och Yogaworld

Tidningarna MåBra & Yogaworld uppmärksammar Pilates Complete i samband med att vår studio blivit utsedd till världens vackraste!

MåBra skriver om hur mycket en inspirerande miljö gör för motivationen! Såhär skriver de:

”Nog för att nya träningskläder och ett peptalk kan göra underverk för motivationen, men vem hade inte blivit peppad på att träna i de här vackra lokalerna?”

Och visst måste man hålla med? Vi njuter av att träna, inspirera och motivera er i den mest kvalitativa pilatesträningen på marknaden i världens vackraste pilatesstudio! Bättre än så kan det inte bli!

Läs hela blogginlägget från MåBra här!

Yogaworlds läsare tipsas testa vår träning om man vill hitta ett nytt träningskoncept i kreativ och skön miljö:

”Tycker du att alla studios ser lite tråkiga och fantasilösa ut? Tänk då om – nu har världens åtta vackraste pilatesstudios utsetts och en svensk studio finns givetvis med på listan.”

Läs hela blogginlägget från Yogaworld här!

 

Golf- och pilatesresa i oktober

Följ med oss på Golf- och pilatesresa tillsammans med golf teachpro Ann-Catrin Nilsson till Oliva Nova i oktober för en vecka full med golf, pilatesträning och trevligt umgänge.

Oliva Nova Beach and Golf Resort finner du ca 1 timme norr om Alicante. Vi bor på hotellet med golfbana och havet precis utanför dörren. Under veckan kommer vi att spela 5 dagar på trevliga Oliva Nova. Du kommer att ha möjlighet att finslipa svingen samt ditt närspel med Ann-Catrin och Peter under gruppträningstillfällen och träna Pilates med högsta kvalitet tillsammans med Jasmin från Pilates Complete!

Läs mer om resan här!

 

Foto: Vegafoto, Per Norberg Photoagency, Magnus Hagström,

Aki golftravel, Pilates Complete