Sista dagarna för early bird-pris på våra sommarkurser!

Summerboost_2016

Pilates Complete Summerboost- sommarkurser!

Den 31 maj löper vårt early bird-erbjudande ut på sommarens bästa träningsinjektion!

Under v. 27-33 erbjuder vi inspirerande och energigivande kurser med några av Sveriges bästa instruktörer. Alla kurser sträcker sig över fyra dagar, måndag till torsdag och är skapade för att du ska få träna med glädje, ökad kunskap och variation för bästa möjliga effekt.

Pris för en fyradagars kurs: 1500 kr före 31/5 därefter 1750 kr

Complete Pilates med Jasmin & Linda v. 27

Pilatesträning i sitt esse!

Under denna kompletta pilateskurs utmanar vi kroppens stabilitet, styrka och rörlighet med olika pilatesredskap och pilatesmaskiner. Alltifrån uppmjukande övningar med foamroller och balanserande boll till svettig och pulshöjande reformer tabata, complete apparatus och atletisk matwork. För bra för att missas helt enkelt!

Datum: vecka 27, 4-7 juli, kl.19.30- 20.45
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Jasmin Salhi och Linda Ahlgren

Kontaktyoga med Milla v. 28

Yoga på ett helt nytt sätt!

På denna yogakurs utforskar vi flödande yogapositioner tillsammans 2 och 2. Att träna yoga tillsammans med en annan person kan både vara tryggt och skönt samtidigt som partnern också kan bli ett nyttigt störningsmoment när du tar dig in i dina asanas. Rolig, utmanande och fysisk yoga utlovas! Det kan också hända att du blir mer uppmärksam på hur du fungerar i relation till andra människor. Våga prova! Kursen bokas en och en.

Datum: vecka 28, 11-14 juli, kl.18.15- 19.30
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Milla Floryd

SOMA MOVE® med Magnus v. 30

Ny träningsform på PIlates Complete!

SOMA MOVE® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt. Klasserna är ett oavbrutet flöde av rörelsemönster där fokus ligger på att arbeta med kroppen som en enhet i harmoni med andningen. På den här kursen arbetar du med något vi kallar ”en möjlighet” där alla de träningsbara aspekterna förenas. Med träningsbar aspekt menas kondition, uthållighet, styrka, explosivitet, stabilitet, rörlighet och koordination.

Datum: vecka 30, 25-28 juli, kl.19.30-20.45
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Magnus Hagström

Yogawings med Milla v. 31

Flygande yoga!

Att yoga i luften skapar både ett styrkeutvecklande motstånd och läkande avlastning. Samtidigt som du blir utmanad erbjuder Yogawings en trygghet att öva avancerade positioner som du kanske bara drömt om att prova. På den här kursen jobbar vi 2 och 2 och hjälps åt i positionerna. Ibland en i gungan och en på mattan. Ta din yoga till helt nya höjder med denna effektiva, utvecklande och roliga träningsform!

Datum: vecka 31, 1-4 augusti, kl.19.30-20.45
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Milla Floryd

Garuda med Liv v. 32

Garuda är en kombinationen av yoga ( andning och positioner) pilates (corestyrka och fokus) och dans ( hållning & flöde ). Under denna kurs får du möjlighet att upptäcka flera av teknikens hörnstenar; Seated/Standning Matwork, Garuda Dhara (stol), Garuda Chakra (foamroller) och Garuda Mala (barre). En rörligare, smidigare och mer flexibel kropp med ett öppet sinne utlovas efter dessa fyra dagar.

Datum: vecka 32, 8-11 augusti, kl.18.15- 19.30
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Liv Örnerfors

Fascia flow med Liselotte v. 33

Under denna kurs lär du dig om fascians fantastiska förmågor!

Fascia Flow är ett koncept där vi jobbar med rörelser utifrån fascian. Dvs bindväven som binder samman all din muskulatur och där mycket av din sensorik och kroppsuppfattning finns. En praktiskt kurs där du får röra din kropp med kvalitet och medvetenhet med övningar hämtade från pilates, dans och garuda. En upplevelse i hur du gör dina rörelser.

Datum: vecka 33, 15-18 augusti, kl.19.30-20.45
Längd: 4 tillfällen á 75 min.
Instruktör: Liselotte Reivén
 

 

Anmälan till kurs sker via info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.