Föreläsning med Magnus Hagström 22 juni

magnus hagström pilates complete

Onsdag 22 juni är vi glada över att presentera en fantastiskt fin föreläsning om Livsglädje med Magnus Hagström!

 

Livsglädje – vägen till minskad stress

Känner du dig stressad och som att livet bara snurrar för fort? Du hinner inte med det du vill göra utan det är mest en massa ”måsten”! De flesta i dagens samälle stressar för mycket och ger sig själva för lite tid att göra det de verkligen älskar att göra. Går dessa båda sidor att få ihop?

Under den här föreläsningen kommer Magnus Hagström att prata om hur du kan tänka och handla för att du ska kunna minska stressen i ditt liv och istället börja leva din dröm!

Datum: 22 juni

Tid: 19:30 – 21:00

Plats: Pilates Complete, Kastellgatan 1, vån 2.

Pris: 250 kr eller 450 kr inklusive Magnus bok ” Snabbare, starkare löpare”.

Bokning: info@pilatescomplete.se Uppge om du vill boka föreläsningen med eller utan bok samt namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Om Magnus:

Magnus är personlig tränare och coach som älskar att se andra människor utvecklas, både fysiskt och mentalt. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen i livet för att utvecklingen både fysiskt och mentalt ska komma. Han strävar efter att skapa en balans mellan aktivitet och återhämtning, det ska vara glädjefullt och leda till välmående. Ingenting är förbjudet eller fel bara du mår bra av det. Du väljer själv hur du vill leva och vad du vill göra!

Hemsida: www.performancebyhagstrom.se

Instagram: performancebyhagstrom

Facebook: Performance by Hagström