Pilates på slottet!

Helgen som gick spenderade vi på Thorskogs Slott! Ett helt dygn fyllt av pilates på alla sätt, föreläsning, workshop, klasser och framförallt pilatesprat i massor.

prat

Vi njöt av att sprida kunskapen om pilates till flera som aldrig provat träningsformen tidigare, av god mat i vacker miljö och framförallt kändes det lyxigt att ha möjligheten att spendera mer tid tillsammans både före och efter träningen för att hinna diskutera allt från himmel till jord ( mest blev det pilates ;)). Ibland behövs inte så lång tid för att man ska känna att man kommit bort från vardagen en stund och fått sina energidepåer påfyllda, ett dygn med härliga pilatesentusiaster där vi tillsammans fått dyka ner i hjärtat av tekniken var magiskt! Vi planerar redan en ny träningshelg i höst, håll utkik…

Tack alla ni som kom och deltog och naturligtvis ett stort tack till Thorskogs Slott!

IMG_1751

FullSizeRender  IMG_1647

IMG_1673

IMG_1750  IMG_1753

IMG_1635IMG_1754

1

2