Nya CEC-workshops på Pilates Complete i maj

CEC-workshop

Den 29 maj bjuder vi in Carita Lesche, Lead Instuctor Trainer i STOTT PILATES®  till PIlates Complete för STOTT PILATES CEC-workshops!

Grundare till Stockholm Pilates Center 2002 som är Sveriges internationella utbildningscenter för STOTT PILATES®. Hon har tillsammans med sitt utbildningsteam utbildat många STOTT PILATES® instruktörer i Sverige och hon är även anlitad utomlands.

Carita är utbildad Idrottslärare, Danspedagog och Leg Naprapat. Specialitet rörelseanalys. På Stockholm Pilates Center är Carita huvudansvarig för utbildning och för att utveckla och kvalitetssäkra träningen.

Carita har träning som livsstil, hon har jobbat med att lära ut träning under hela sitt yrkesverksamma liv och tycker att hon har världens bästa jobb. Teamet på studion, mötet med kunder och utbildningsdeltagare, alla resor, alla kurser med duktiga människor som delar med sig av sin kunskap är inspirationskällor för vidareutveckling. Favoritövningar finns det många av, men främst övningar som innehåller spiraler där hela kroppen är involverad

 Bild

 

Workshops

STOTT PILATES® Bodyweight Training
Can using only bodyweight create an effective workout for any high level client? Absolutely! Explore a workout that takes you through a series of standing exercises designed to strengthen and tone from the ground up. No additional props or external resistance are needed in this creative full-body training session that targets muscular strength, endurance, balance and control. Exercise variations are included to increase or decrease challenge and intensity as well as discussions of cueing and motivating techniques.

Datum & tid: 29/5 kl. 10:00-12:00
Pris: 850 SEK (inkl. 25% moms)
Plats: Pilates Complete, Göteborg
Anmäl dig här!

STOTT PILATES® Athletic Conditioning on the Reformer, Level 3 
This high-level workshop developed by the MERRITHEW™ team, is an intense athletic-based program. Discover how the Reformer can function like a traditional fitness tool as opposed to strictly facilitating Pilates moves. The Reformer Box is featured to assist exercises that reflect soprt-specific drills from football, track, swimming, gymnastics rowing etc. This programming is perfect for very fit and accomplished sports enthusiasts.

Learning Objectives

Apply the Five Basic Principles of STOTT PILATES® to conditioning exercises on the Reformer. Understand when and how these  moves can be incorporated in an intensive workout. Learn how to replicate many sport-specific moves with spring-resistance. Discover how to challenge strength, mobility and control on the Reformer.

Datum & tid: 29/5 kl. 12:30-14:30
Pris: 850 SEK (inkl. 25% moms)
Plats: Pilates Complete, Göteborg
Anmäl dig här!