Pilates Complete Nyhetsbrev April

Det går fort när man har roligt!

Mars månad försvann fortare än kvickt och nu är det redan april! Aprilskämten är över och snart är det Valborg. Men det är ju så, att det går fort när man har roligt… och kul det hade vi verkligen hela mars! 

Den fjärde upplagan av Garuda Inspiration Days var lika uppskattad som vanligt, och vår garudaguru James D’Silva undervisade Garudaklasser både på Pilates Complete och på Clarion Hotel Post. Vi vill rikta ett stort tack till våra samarbetspartners ; Lululemon, Helhetshälsa, Salming, På Kanelen, Happy M Kitchen, Hälsa & Fitness, Yogaworld, Mighty Leaf,Simrisalg, Yogobe men mest av allt till Magnus Ringberg och alla deltagare som var med oss under helgen!

Mars medlemseventet Balance release med Maria var fullbokat och nu planerar vi en ny specialklass för alla Pilates Complete-medlemmar med Liv.

Vi hoppas att du haft en fin påsk och att du nu är laddad för mer pilatesträning i vår. Missa inte att läsa om vårt april-erbjudande PT BOOST! Mer om detta och alla andra vårnyheter hittar du nedan.

 

 

Vårens sista kurser startar nu!

Fördjupa dina kunskaper och få ny inspiration på någon av våra kurser eller workshops. På Pilates Complete startar vi upp vårens sista kursen denna vecka.

Platser finns kvar på:

Förmiddagsklubben 60+ – Måndag 10:00

Mammabebis Pilates – Tisdag 10:30

Yogawings Explorative – Tisdag 19:30

Gravidpilates – Torsdag 18:15

Pilates Reformer nybörjarkurs – Fredag 18:00

Garuda Chakra – Söndag 18:30

Våra kurser är öppna för alla och du kan delta utan att vara Pilates Complete-medlem.

Bokning: info@pilatescomplete.se

 

 

PT BOOST!

PT BOOST – Boka in PT med någon av våra fantastiska personliga tränare! Alla har sina specialkunskaper och inriktningar så att du lätt hittar den tränare som passar dig bäst.
Maria – inriktad på noggrann pilatesteknik och kroppsnärvaro.

Liv  – inriktad på yoga, garuda och rehab.

Linnea  – inriktad på pilates pre- och postnatal träning

Jailton – inriktad på akrobatisk pilates.

 

April- erbjudande: 5 PT- klipp 3875 kr (ord 4375 kr)

 

Erbjudandet gäller tom 2016-04-30 och måste nyttjas innan 2016-07-03. Endast 1 st erbjudande per person. Bokning: info@pilatescomplete.se

 

 

Team Pilates Complete växer

Ny medarbetare i Team Pilates Complete!

Emma Cowan har tidigare varit hos oss som massageterapeut på lördagar och det kommer hon att fortsätta med, men from april kommer Emma också att ansvara för shopen och att hålla studion på topp på alla sätt och vis.

Varmt välkommen Emma!

 

 

FitFit-tights i shopen hela april

FitFit Actives unika tights finns till försäljning i shopen april ut!

De färgglada amerikanska tightsen gjorde succé och sålde slut snabbt sist vi hade dem på Pilates Complete. Vanligtvis finns de att köpa på nätet men under april finner du dem hos oss. Roliga mönster, knalliga färger och sköna material – vårshopping när den är som bäst helt enkelt!

 

 

Medlemsevent april – Yogaboll

April månads event är Yogaboll med Liv Örnerfors!

Yoga med stabilitetsboll, ett perfekt verktyg för att fördjupa din kroppsmedvetenhet. Bollen ger dig en ökade möjlighet att känna både grundning till underlaget samt förlängning ut i rummet.

Yoga på ett nytt sätt med Liv söndag den 17 april kl 15.00.

Anmälan: info@pilatescomplete.se

 

 

Thorskogsslott 13-14 maj

Följ med Jasmin och Linda till Thorskogsslott på en tvådagars träningsweekend i vacker slottsmiljö!

Fredag 13 maj

15.00-16.00 Föreläsning & fika – ”Varför pilates?” Vad är pilates, varför är träningsmetoden så bra & hur kan den hjälpa dig? Här får du svaret på dina frågor.
16.15-17.30 Träning – ”Matwork flow” En skön pilatesklass där vi tränar styrka, stabilitet & rörlighet i alla plan. Kroppens stelheter försvinner med pilatesövningar skapade för att balansera upp kroppen igen. En perfekt start på helgen!
19.30 – Tvårätters middag serveras i slottets salonger.

Övernattning i slottet

Lördag 14 maj

08.30-10.00 Slottsfrukost
10.00-11.30 Workshop – ”Balance training” Balans & stabilitet är pilatesteknikens signum och på den här 90 min. workshopen övar vi upp vår balans på ett flera olika sätt. Vad sitter i huvudet och vad sitter i kroppen? Fokus ligger på att få kontakt med de djupa stabiliserande musklerna i kroppen och med det få en bättre kroppskontroll, placering och teknik.
12.00-13.00 Lunchsallad
13.30-14.30 Träning – ” Sculpt & tone” Pilatesklass med redskapet Flexband som ökar intensiteten i träningen och tonar musklerna på ett effektivt sätt. Uppnå optimala resultat för hela kroppen med mer utmanande övningar!
14.30-15.00 Avslut med gott tilltugg. Vi samlar våra tankar & erfarenheter från helgen tillsammans.
De sista gästerna tar farväl av Thorskogs Slott och vi hoppas att Er vistelse varit minnesrik.

Datum: 13-14 maj

Instruktörer: Jasmin Salhi och Linda Erlandsson

Pris: 2695 kr  kr per person med boende på slottet.

Bokning: info@thorskogsslott.se   +46 (0) 520 – 66 10 00

 

 

Prova på Global Yoga Kids

Global Yoga Kids fokuserar på glädje, rörelse, lek och kreativitet. Barnen lär sig enkla verktyg som de kan använda sig av för att själva hitta lugn och harmoni i vardagen. Yoga hjälper barn att må bra i kropp och sinne, bli mer medvetna om sina känslor, få bättre självförtroende och hitta lugn och koncentration.

Nu erbjuder vi fyra fristående prova på-tillfällen i yoga för barn under kommande datum: 17 april och 24 april samt 22 maj och 29 maj.

2-4 år kl. 09.00

5-8 år kl. 10.00

9-12 år kl. 11.00

Längd: varje träningstillfälle är 45 minuter
Instruktör: Marta Barbu

Pris: 150 kr/tillfälle

Bokning: info@pilatescomplete.se

 

 

Mammatummy Day 25 april

Måndag den 25 april 2016 firar vi Mamatummy Day!

Måndag den 25 april bjuder vi tillsammans med cert. MammaMage-tränare in till Mammatummy Day. Mellan kl. 16-19 är alla som vill välkomna att lyssna på föreläsningar, testa magen hos cert. MammaMagetränare och naturligtvis få veta mer om pilatesträning för gravida och nyblivna mammor.

Varje år riskerar många att få bestående problem efter graviditet och förlossning. Problemen negligeras ofta av vården och klassas främst som skönhetsbesvär. Med professionell hjälp och rätt träning av de djupa magmusklerna och bäckenbottenmusklerna kan de flesta återfå betydligt bättre bålstabilitet och bli mycket bättre. Många blir helt besvärsfria!

 

16.15 Stark innifrån och ut- vad är diastas och har du mammamage?
17.00 Träna mera- När kan man börja med styrketräning och löpning
17.45 Du ska inte kissa på dig – om bäckenbottenmuskler mage och annat
Ingen anmälan eller bokning behövs, det är bara att dyka upp!

Varmt välkommen.

 

 

 

Foto: Vegafoto, Pilates Complete, Mammamage, Thorskogsslott, Global Yoga