Pilates Complete erbjuder quickfix till alla som inte orkar träna!

Vi är stolta över att presentera den nya PC-korsetten som en av vårens nyheter!

PC- korsetten tightar till midjan, drar åt området runt nedre delen av magen och möjliggör att den tredimensionella andningen som används i pilatestekniken bibehålls.

Vi, Jasmin & Linda, som äger och driver Pilates Complete har länge haft tankar på att skapa en egen kollektion av pilateskläder och detta är ett första steg. “På det här sättet når vi en helt ny målgrupp också!” säger Linda. “De som gärna vill ha en bra hållning men inte orkar, vill eller behöver träna. Nu kan de bara köpa PC- korsetten och bröstkorgen placeras helt korrekt efter STOTT PILATES fem grundprinciper på ett ögonblick!”

PC-korsetten kommer att tillverkas i Korsettfabriken på Kastelllgatan 1 där pilatesstudion ligger. Byggnaden är kulturmärkt och har sedan länge använts till att sy upp korsetter. På tidigt 1900-tal nyttjades hela byggnaden och flera hundratals kvinnor arbetade i huset. Nu kommer endast ett tiotal kvinnor att anställas för och design- och sömnadsarbete.

PC- korsetten kommer att finnas till försäljning i shopen efter midsommar och alla som vill ha en Quickfix inför bikinisäsongen välkomnas!

gracette_1953