Ny förmiddagsklubb för kvinnor 60+ startar måndag 4 april

På Pilates Complete har vi startat en klubb för kvinnor över 60 år som vill träna pilates tillsammans med kvinnor i sin egen ålder, för en kvinna i sin egen ålder!

lena

Kvinnokroppen är fantastisk och den bär oss genom livets alla perioder. Den förändras och det bör även vår träning göra. Pilatesträning är en effektiv och samtidigt väldigt skonsam träningsmetod som alla kan träna oavsett ålder, problem eller smärta. På förmiddagsklubben anpassas övningarna efter deltagarna så att alla kvinnor känner att de får träna på ett sätt som passar just dem. Målet är att bygga upp styrkan i kroppen, behålla smidigheten och balansen och framförallt att ha en väldigt trevlig träningstimme tillsammans med likasinnade. Lena Sollerman som leder förmiddagsklubben skriver själv såhär om sin pilatesträning:

Det är inte klokt vad jag är stark! Bär ut mattor, skakar och borstar utan problem (drar förstås åt korsetten ordentligt!) Så glad jag känner mig, så mycket energi jag har i min kropp. Tack vare pilates! ” / Lena

“Efter jul- & nyårshelgernas alla festligheter. ..

En strålande vacker, vindstilla, vinterdag. Hemmafredag.

Ut på altanen med allt: mattorna, soffkuddarna, sängkläderna! Kånka, skaka, piska.  Efter välbehövlig fikapaus, dammsugning. Sen ska allt in igen.  Fint blir det; våren nalkas! Ja, det är inte klokt vad jag är stark. -Med korsetten lagom åtdragen, skulderbladen på plats, nacken rak och hjärtat mot himlen.

Utan min idoga träning hos Pilates Complete, med alla fantastiska instruktörer, hade detta aldrig varit möjligt. Så skröplig som jag är …”

Tackar och hälsar så gott,

Lena

 

Vill du också delta i förmiddagsklubben i vår, eller känner du någon kvinna som du tror skulle gilla vår klubb? Hör av dig till oss på info@pilatescomplete.se så berättar vi mer!

60 förmiddagsklubben seniorpilates

Många äldre upplever att deras flexibilitet och uthållighet har minskat över tiden. Pilates är en perfekt träningsmetod för att förebygga detta. På denna kurs går vi igenom grundläggande principer och basövningar med den egna kroppen som redskap samt med boll och flexband. Inga förkunskaper krävs. Instruktör är Lena Sollerman 65 år som har tränat pilates i över 5 år och upplever att träningen har gett en klar förbättring i hennes artrosdrabbade kropp .

 

 

Foto: Vegafoto