Uppskattat medlemsevent Balance release

I tisdags undervisade Maria sin egen klass “Balance release” på månadens medlemsevent. Den Feldenkreis-inspirerade klassen var helt fullbokad och väldigt uppskattad, tack alla ni som kom och tränade, kände efter och slappnade av. Många har hört av sig efter klassen och sagt hur mycket de tyckte om den, här delar vi med oss av ett av alla mail som kommit in.

“Tack för ett härligt event, IGEN!

Fantastiskt känsla att känna hur mina stela axlar slappnar av i en bakåtböjning bara för att man låter ögat styra rörelsen/Kram E”

maria1 yes but no but

 

Som Pilates Complete medlem får du delta på våra inspirerande medlemsevent kostnadsfritt under hela året. Som Pilates Complete-medlem får du delta kostandsfritt på inspirerande medlemsevent varje månad. Vi vill ta hand om våra medlemmar på bästa sätt och bjuder på olka event som t ex roliga specialklasser, givande föreläsningar, vernissage och mingel. Som medlem bjuds du också på te och frukt i loungen varje gång du kommer och tränar.

För att bli medlem och komma igång med din träning hos oss så bokar du en introduktion då du träffar en av våra Personliga Tränare (55 min). I denna Introduktion ingår hälsoprofil, hållningsanalys samt tester för att hitta det bästa träningsupplägget just för dig ( Pris: 975 kr). För att bli medlem nu mailar du oss på info@pilatescomplete.se

 

Välkommen!