Se över din kropp i tid inför vårens träning- boka osteopatibehandling hos Tommy Tingets

annika sjö

Vänta inte för länge om du börjar känna smärta! Utan kom i tid så vi kan hitta orsaken till ditt problem. Tex. kan en sned höft ställa till problem såväl i knäna som nacken eller på andra ställen, problemet sitter inte alltid där man ont. Så kom på en behandling under våren!

“Jag har alltid drömt om att kunna springa långt, men ett ont knä har hindrat mig. Innan jag började gå hos Tommy kunde jag inte ens springa några kilometer utan att få ont i mitt skadade knä. Nu, efter bara någon månad kan jag springa upp till milen utan att känna någon smärta och jag är så tacksam! Göteborgsvarvet nästa!”

Hälsningar Annika Sjöö – Hälsoinspiratör

Tommy Tingets finns i behandlingsrummet på Pilates Complete på torsdagar.

För bokning: Tfn: 070-828 40 33

Epost: tommy@tingets.se