Pilacro duoboll & hard core pilates på Stay Inspired med Friskis & Svettis

I lördags var Team Pilates Complete på Friskis & Svettis inspirationsdag ute på Eriksberg! Vi, Linda & Jasmin, inspirerade alla funktionärer med lekfull pilates och bjöd på Pilacro duoboll tillsammans med Magnus Ringberg & en Hard core pilates med ministabilityboll tillsammans med Philip Bergmann.

pilacro friskis och svettis pilates complete  IMG_0171

Under dagen fanns föreläsare, inspiratörer och utbildare från hela norden med för att dela med sig av sina kunskaper. En otrolig glädje, entusiasm och energi var utspridd över Eriksberg hela dagen!

Förutom pilatesundervisningen som vi själva delade med oss av så hann vi njuta av bl.a. en föreläsning och ett Gongbad. Malin Rapp var en av föreläsarna som vi själva uppskattade mest. Malin har studerat hjärn- och lyckoforskning och brinner för att sprida kunskapen om hur människan fungerar, både psykiskt och neurologiskt. Forskning visar på en rad metoder som vi kan använda oss av för att stärka vår självbild och hitta vårt inre driv, allt för att må och fungera bättre. Väldigt intressant och användbart för att må bättre och kunna vara lycklig i sitt liv.

malin rapp

En annan ny upplevelse var att bada i Gongen. Det låter lite flummigt men är en slags meditation och avslappning till ljud som skapas av att läraren spelar på en gong. Det ser ut som en tibetansk stor gonggong och ljuden den gör påverkar oss djupt. Efter 90 minuter känner man hur hela kroppen vibrerar och det är en väldigt häftig känsla! Camilla som undervisade klassen pratade mycket om vilka transformationer som sker när man badar i gongen. Rekommenderas varmt!

Alla deltagare var så modiga, starka, nyfikna och inspirerade oss med sitt öppna och varma mottagande. Tack alla som var med under dagen!

linda jasmin pilates complete