Så tränar du efter en graviditet

2014.08 - vegafoto - pilates complete - mammabebis

I GP Hälsa kan du läsa om hur du skall träna efter en graviditet! Vår samarbetspartner Sofia Lamotte, certifierad Mammamage-tränare berättar och tipsar om bästa sättet att komma tillbaka i sin vanliga form igen.

På vår MammaBebis-kurs har du förmånen att få en föreläsning om just detta med Sofia Lamotte. Läs mer om detta nedan.

MammaBebis Pilates

I denna kurs vänder vi oss främst till nyblivna mammor som vill bygga upp sin kropp igen efter graviditet och förlossning. Här får du möjlighet att i lugn och ro stärka upp dina djupa stabiliserande muskler i kroppen och återfå din hållning. Övningarna är anpassade så att även din bebis kan vara med och ni får en gemensam och aktiv stund. Du kan delta från det att barnmorska/läkare har givit sitt medgivande.

Vid första kurstillfället medverkar även Mammamage-tränaren och leg. naprapaten Sofia Lamotte med sin expertis kring magmuskeldelning/delad rectus.

”Under graviditet och efter förlossning förändras kroppen. Jag arbetar med att informera om vad som händer i kroppen under en graviditet och efteråt. Det är viktigt att man tränar på rätt sätt för att undvika framtida smärtor och få kontroll inifrån och ut. Jag hjälper till att hitta rätt aktivitet i den djupa muskulaturen så att man får kontroll och kan övergå i den träning man önskar. ” – Sofia

Boka vår MammaBebis-kurs och ta del av den perfekta kombinationen av pilates och mammamage-rådgivning!

Kursstart: Vecka 14 Tisdag 5 april kl. 10.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör:  Marta Barbu samt Sofia Lamotte (mammamageinstruktör)

Pris: 2250 kr

Denna kurs går utmärkt att kombinera med MammaBebis Yoga.

Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Foto: Vegafoto