Team Yogobe i Göteborg

Häromdagen hade vi ett inspirerande arbetsmöte med Team Yogobe på reklambyrån Milk i Göteborg. Peter och Anna som driver Yogobe.com med mycket kärlek och stor passion presenterade tillsammans med sina medarbetare framtidsplanerna för Yogobe för oss i Göteborgsteamet. Yogobe kommer fortsatt att arbeta för att sprida kunskap, yoga, pilates och träning för att stärka folkhälsan i Sverige, nu bredare och på fler sätt än tidigare. Målet är att fler ska må bättre och få ett lyckligare liv.

yogobe göteborg

Några av de fantastiska yogalärare som var med på mötet och som är verksamma i Göteborg är Emma Öberg, Pål Dobrin, Milla Floryd och Johanna Andersson. Vi på Pilates Complete ser fram emot att fördjupa samarbetet med hela teamet och sprida pilates, yoga och hälsa genom gemensamma träningsvideos, event, kurser, utbildningar och workshops.

Håll utkik efter mer pilates, yoga och rörelse online och irl!

Om du inte redan är medlem hos Yogobe, börja med att skapa ditt konto!  Ange koden PILATESCOMPLETE30 så får du 30 dagar fri prova på träning. Vi ses!

Pilates