Helgens Fascia Flow-workshop

IMG_3189 IMG_3191 IMG_3193

I helgen hade vi besök av Liselotte Reivén ifrån Movement Center som höll in en härlig workshop på temat fascia. Liselotte har flerårig kunskap om kroppen genom sitt arbete som kroppsterapeut och tränare.

”För mig har vår kropps fascia blivit något jag hyser stor respekt för. Dess funktion i kroppen är enastående och den har, liksom det mesta i vår konstruktion, en otrolig intelligens. Vi har alla fötts med en kropp och vi kan välja att lära oss förstå dess språk, eller bara ta den för givet. Kroppen ger oss ofta tydliga signaler om vad som inte stämmer, men vi är inte alltid så bra på att lyssna. – Liselotte

Deltagarna fick röra sig i alla olika plan, bli medvetna om sin djupa bindvävsstruktur samt hittar nya vägar för kroppen att röra sig på genom pilates, garuda och dansteknik.