Sista chansen att boka dig till morgondagens workshop “Fascia Flow” med Liselotte Reivén

liselott

Vi har några platser kvar på workshopen med fokus på en väldigt spännande och viktigt struktur i vår kropp kallad fascia. Enkelt förklarat är det bindväv och den både förbinder alla delar av vår kropp med varandra, och separerar dem. Den har mycket sensorik och här har vi vår kroppsuppfattning. Våra rörelser är beroende av hur smidig och välfungerande vår fascia är, och den älskar rörelse.

Mycket forskning har de senaste åren lagts på att förstå mer av vår fascias betydelse. Under denna workshop redovisar vi en del av den kunskap vi har, tittar mer på dess komplexa funktion och rör oss i både ledda och fria rörelsesekvenser. Vi varvar kunskap för hjärnan med rörelser för kroppen, allt för att uppleva vårt fasciasystem och diskutera vilken påverkan den har på oss.

En workshop som är öppen för alla men du bör ha viss erfarenhet av pilates, yoga eller annan funktionell träning för att kunna tillgodogöra dig denna dag.

Datum: Lördag den 5 mars kl. 12.00-15.30
Längd: 3, 5 h
Instruktör: Liselotte Reivén från Movement Center

Pris: 800 kr varav 100 kr går till UNHCR (Vi vill driva dessa workshops med fokus på att bidra till större frågor än bara oss själva.Därför känns det rätt att en del av priset går till globalt hjälparbete)

Anmälan till  workshop sker via  info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.