Du har väl inte missat att du kan träna med oss på nätet via Yogobe?

Pilates

Om du inte har möjlighet att besöka vår vackra studio men ändå vill träna kvalitativ pilatesträning med oss Pilates Complete så tipsar vi dig om att besöka www.yogobe.com där du kan träna pilates med oss och även hitta många andra härliga träningsformer som yoga, funktionell träning, meditation, rehabträning mm.

Att  träna hemma är också ett perfekt komplement till att gå på våra klasser och kurser.På denna sida förser Yogobe dig med tips och inspiration så att du lättare ska komma igång med att träna hemma, eller vart du än befinner dig.Det är enkelt och tillgängligt precis när du vill. Yogobe guidar och visar hur enkelt det är att komma igång både med videos och i blogginlägg.

 

Kom igång med Yogobe

Om du inte redan är medlem hos Yogobe, börja med att skapa ditt konto!  Ange koden PILATESCOMPLETE30 så får du 30 dagar fri prova på träning!

  • Hitta en lärare, program eller form som du fattar tycke för. Testa dig fram, låt det ta tid att känna in vad som passar just dig, just nu.
  • Kika igenom en video, eller tre.
  • Lyssna, iaktta, följ med i andningen.
  • Rulla ut mattan och följ med även i rörelserna.
  • Gör samma klass igen. Pausa och spola tillbaka så mycket du vill. Det är bara du där! Det kan vara bra att testa en sekvens vid flera tillfällen för att lära sig rörelserna och upplägget, det kommer göra det enklare, och roligare, efter hand.

Prova exempelvis våra teknikprogram om andningen eller vårt grundläggande pilates på matta-program.

Du hittar också andra bra program på foamroller, boll och med flexband!