Att komma igång med sin träning – boka en introduktion

2014.08 - vegafoto - pilates complete - pt lb, stab, v2

Ett perfekt sätt att komma igång med sin träning är att boka en Introduktion hos oss på Pilates Complete!

Vi börjar alltid med att göra en personlig introduktion med hälsoprofil, hållningsanalys samt tester av din rörlighet, styrka och balans. Vi går också igenom grundprinciperna som pilatestekniken bygger på så att du ska få en bra grund och förståelse när du startar igång och tränar hos oss. De fem principerna som vi fokuserar på är Andningen, Bröstkorgens placering, Bäckenets placering, Skulderbladens stabilisering och rörelse samt Huvudet och nackens placering.

2014.08 - vegafoto - pilates complete - pt spine corrector

Efter din Pilates Introduktion hjälper vi dig att hitta det bästa träningsupplägget. Hos oss kan du välja att träna Gruppträning eller Personlig Träning . Du kan också kombinera Gruppträning med Personlig Träning. Läs mer här om vårt utbud här.

Genom introduktionen blir du mer medveten om dina styrkor och vad du behöver arbeta med mer för att öka din styrka, rörlighet och balans och du får också råd kring vilka klasser som kan vara extra bra för dig att gå på eller vilka specifika övningar som är bra just för dig. 2014.08 - vegafoto - pilates complete - pt v2 max

När du bokar din Introduktion (975 kr) blir du också Pilates Complete-medlem och har du möjlighet att vara med på våra inspirerande medlemsevent som t ex roliga klasser med gästinstruktörer, givande föreläsningar, vernissage och mingel. Te och frukt varje gång du kommer och tränar. 30 dagars fri prova på-träning med oss på via träningssajten Yogobe.

Boka din introduktion på info@pilatescomplete.se

Foto:Vegafoto