Missa inte James D´Silva och träningstekniken Garuda!

I mars har du möjlighet att träna för en av världens främsta och mest innovativa tränare vid namn James D’Silva. James har utvecklat träningstekniken Garuda som fokuserar på variation, flexibilitet och precision i varje rörelse.

garuda-II-flyer-post

En underbar träningsform för dig som tidigare tränat yoga, pilates  eller dans och är nyfiken på något nytt. Garuda kombinerar flödet från Yogans  asanas (positioner) , kraften och fokuset från Pilatestekniken samt rytmen och dynamiken från dans och tai chitekniker.

Vissa upplever metoden som en flödande yoga medan andra upplever den väldigt dansant. En träningsform med “egen själ”. En skön och flödande träningsform med mycket rotationer och svepande rörelser där du snabbt blir varm och genomarbetad i kroppens alla plan.

Serier av övningar utan stopp utmanar din mentala styrka såväl som din fysiska kapacitet och ger snabba resultat som mer smidighet, rörlighet och styrka.

james d silva garuda pilates complete

 

Missa inte denna heldag med Garudaträning på Clarion Post Hotel i Göteborg söndagen den 20 mars.

 

GARUDA MATWORK- klass 1 09:30-10:45  Vi kickar igång dagen med grundläggande garudateknik och övningar på mattan. Skön klass med öppningar för hela kroppen i 3D som ger dig smidighet och fokus. En bra start på resten av dagen. James berättar också om teknikens start och om hur allt började och teknikens utveckling.

GARUDA DHARA- klass 2 11:00-12:15 Garuda Dhara är en variation av stående matworkövningar som istället utförs med en stol. Rörelserna får ett annat fokus och du kan hitta dina svaga länkar i rörelsekedjan på ett intressant vis. En klass som centrerar dig och hjälper till att skapa ännu mer förankring i tekniken.

LUNCH 12:15–13:45 Tid för återhämtning och påfyllning. ”Hälsolunch” i hotellets restaurang på nedre plan.

GARUDA- klass 3 13:45- 15:00 Flytande långsamma rörelser där olika spiraler in och ut från kroppens armar och ben ger din kropp nya upplevelser. Här kommer James ge dig mer förståelse och känsla för de skruvande rörelserna som hela tiden förflyttar kroppen.    

GARUDA BOOST- klass 4 15:15-16:30 Stående och sittande serier som fokuserar på kraft och rörlighet där allt flödar i dynamiska sekvenser. I stora, små, snabba och långsamma rörelser hittar kroppen kontraster och variationen ger dig energi. Låt alla byggstenar från tekniken vävas samman och rör dig kraftfullt. James delar även med sig av sina tankar om kroppens bindvävssystem- fascia.   

NÄR: Söndagen den 20 mars 09:30-16:30

VAR: Clarion Hotel Post, Drottningtorget, Göteborg

PRIS: 1995 kr inkl. moms. I priset ingår en heldags workshop med fyra klasser samt hälsolunch.

BOKNING: Maila dina kontaktuppgifter (namn/faktureringsuppgifter, adress, telefonnr, emailadress, personnummer/ org. nummer) samt om du vill boka en eller båda workshopsen till info@pilatescomplete.se OBS! Anmälan är bindande. Begränsat antal platser, svarsmail bekräftar din plats. Betald avgift kan endast återfås mot läkarintyg.