Sista chansen att vara med på Mindfulness med Karolina Ekman!

Sista anmälningsdag 7 februari!

2015.10 - 39. pilates complete bildbyrån samantha lutar sig bak i soffan

Denna vår bjuder vi in till många sköna kurser. Just denna Mindfulnesskurs är en NYHET! hos oss, det är en unik kurs om fyra tillfällen som på ett inspirerande sätt ger dig en god grund och hjälper dig att komma igång med din egen Mindfulnessträning. Kurstillfällena varvar övningar i Mindfulness med teori och givande diskussioner. Mellan träffarna övar du på egen hand med hjälp av kursmaterialet och tar med dig eventuella tankar, frågor och funderingar till träffarna. På så sätt befästs nya synvinklar och värderingar –tankegrunder till ett lyckligare levande.

Om Mindfulness: Mindfulness är läran om att vara medvetet närvarande. Hur du kommer bort från onödig stress, oro och lönlöst grubblande över det som har hänt och det som kanske kommer att hända. Träning i medveten närvaro ökar vår förmåga att vara närvarande i det som sker just i denna stund. Närvarande med våra tankar, känslor, kroppsliga förnimmelser och sinnen. Träningen förbättrar också vår förmåga att uppmärksamma det som sker i vår omgivning och hjälper oss att reagera och svara adekvat, med medkänsla och klarsynthet. Vi får även ett förbättrat fokus, vilket bidrar till ökad produktivitet, prestation och kreativitet. Avslutningsvis så stärker träning i mindfulness vårt immunförsvar, möjliggör en effektivare återhämtning och bidrar till en bättre balans, lycka och harmoni i livet.

Kursstart: V 6, Torsdag 11 februari  kl. 19.15 (kurstillfällen 11/2, 25/2, 3/3, 17/3)
Längd: 4 tillfällen á 90 min.
Instruktör: Karolina Ekman

Pris: 2500 kr + kursmaterial 245 kr

Anmälan till kurs eller workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. OBS! SENAST SÖNDAG 7/2!

Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Foto: Vegafoto