Följ med Pilates Complete på en tvådagars träningsweekend i vacker slottsmiljö!

pilates thorskogsslott

Skäm bort Er ordentligt genom att varva ner i härlig historisk slottsmiljö med vandringsleder i trolsk urskog. Slottet är omgivet av den unika Engelska parken. Här erbjuds avkoppling för både kropp, själ, gom och öga. På slottet njuter våra gäster av känslan av lyx & flärd.

Pilates Complete är en unik träningsstudio i centrala Göteborg vars ambition är att erbjuda den mest kvalitativa pilatesträningen på marknaden. Ägarna Jasmin Salhi & Linda Erlandsson har tränat, undervisat och levt pilates i mer än 15 år och de älskar att sprida sin pilatespassion till alla som vill lyssna, lära & träna. Tillsammans med Thorskogs slott har de tagit fram en helg med det de älskar mest; passionerad pilatesträning i vacker miljö med god mat!

PILATES COMPLETE på Thorskogs slott – två dagar för dig som tränar eller är nyfiken på den fantastiska träningsmetoden pilates!

Fredag 13 maj
15.00-16.00 Föreläsning & fika – ”Varför pilates?

” Vad är pilates, varför är träningsmetoden så bra & hur kan den hjälpa dig? Här får du svaret på dina frågor.

16.15-17.30 Träning – ”Matwork flow”

En skön pilatesklass där vi tränar styrka, stabilitet & rörlighet i alla plan. Kroppens stelheter försvinner med pilatesövningar skapade för att balansera upp kroppen igen. En perfekt start på helgen!

19.30 – Tvårätters middag

Serveras i slottets salonger.

Övernattning i slottet

Lördag 14 maj
08.30-10.00 Slottsfrukost.

10.00-11.30 Workshop – ”Balance training”

Balans & stabilitet är pilatesteknikens signum och på den här 90 min. workshopen övar vi upp vår balans på ett flera olika sätt. Vad sitter i huvudet och vad sitter i kroppen? Fokus ligger på att få kontakt med de djupa stabiliserande musklerna i kroppen och med det få en bättre kroppskontroll, placering och teknik.

12.00-13.00 Lunchsallad

13.30-14.30 Träning – ” Sculpt & tone”

Pilatesklass med redskapet Flexband som ökar intensiteten i träningen och tonar musklerna på ett effektivt sätt. Uppnå optimala resultat för hela kroppen med mer utmanande övningar!

14.30-15.00 Avslut med gott tilltugg.

Vi samlar våra tankar & erfarenheter från helgen tillsammans.

De sista gästerna tar farväl av Thorskogs Slott och vi hoppas att Er vistelse varit minnesrik.
Datum: 13-14 maj

Instruktörer: Jasmin Salhi & Linda Erlandsson

Pris: 2695 kr per person med boende på slottet. Varmt välkomna!

BOKNING:

info@thorskogsslott.se
+46 (0) 520 – 66 10 00

www.thorskogsslott.se

_MG_3261

Foto: Thorskogs slott och Vegafoto