Lululemon athletica & Soma move – medlemsevent 1 februari!

1 feb lululemon pilatres complete göteborg

Vi är otroligt glada över att presentera februari unika medlemsevent på Pilates Complete!

Tillsammans med lululemon athletica bjuder vi in alla Pilates Complete-medlemmar till en djupdykande VISION & GOALS workshop samt en flödande och svettig SOMA MOVE-klass med Magnus Hagström! Lululemons representanter finns på plats i studion och svarar på dina frågor om lululemon athleticas kläder & produkter.

MIssa inte detta väldigt speciella event!

17.00 – 18.00 KLASS 1 – VISION & GOALS workshop
18.00 – 18.15 Paus
18.15 – 19.15 KLASS 2 – SOMA MOVE klass

OBS! Begränsat antal platser. För att så många som möjligt skall ha kunna delta under kvällen gäller endast en klass/deltagare. I anmälan anger du ditt namn samt vilken aktivitet du i första hand önskar plats påex. Anna Svensson – SOMA MOVE.

 

Anmälan: info@pilatescomplete.se

Varmt välkommen!

Jasmin & Linda