Team Pilates Complete redo efter en härlig kickoff i Köpenhamn!

I helgen har vi varit i Köpenhamn & Power House Copenhagen för att kicka igång våren på Pilates Complete. Team Pilates Complete består den här terminen av 12 fantastiska instruktörer som undervisar Gruppklasser och Personlig Träning! Nya instruktörer i teamet är Liv Örnerfors, Sofia Löfstaf och  “nygamla” Maria Berndtsson, vi är otroligt glada över att ha dem med i gänget och hälsar dem varmt välkomna. Snart kommer de att presenteras närmare, håll utkik!

IMG_8364

Vi är nu fler än vi varit tidigare i teamet, och med alla engagerade kursledare, externa instruktörer och föreläsare är vi med kompletta än någonsin! Ni vet vad man säger, ensam är stark men tillsammans är vi oslagbara – och det stämmer verkligen. Vi har tillsammans jobbat i två heldagar med träning, klassupplägg, undervisning, ledord och mycket mer. Men framförallt har vi hunnit prata pilates, pilates, pilates & pilates!!!!

IMG_2779

IMG_2778  IMG_2780

Vi ser fram emot att få dela med oss av all ny pilateskunskap och träningsglädje till er!