Öppet Hus 17 januari

vegafoto-pilatescomplete-lowres-pic01ÖPPET HUS SÖNDAG 17 januari kl. 12.00-16.00

Kom och besök oss i Göteborgs finaste träningsstudio! Vi erbjuder variationsrik gruppträning, kvalitativ personlig träning och spännande kurser i Pilates,Yoga och Garuda och Mindfulness. Träffa Team Pilates Complete och få tips och råd för ett bra träningsupplägg.Ta del av våra erbjudanden och teckna din träning för 2016!

Information & Träning kl. 12-16

  • Prova på våra varierande pilatesredskap – utmana din balans på wobblies och boll, styrka med ankle tubings och flexband samt bästa magövningarna med fitnesscircle och mini stability ball.
  • Personlig Träning – testa träning i pilatesmaskiner i vår fina PT-studio
  • MammaBebis och Gravidkurser i Pilates & Yoga -vi svarar på dina frågor om pre och postnatal träning
  • Mindfulness-information och prova på med Karolina Ekman kl. 14-16
  • Träffa våra osteopater och massörer i behandlingsrummet: Kristina Hagberg, Philip Bergmann/Body Complete, Tommy Tingets och Emma Cowan
  • Teckna medlemskap och träning i receptionen

Presentationer i lilla studion 15 min:

12.00 Pilates som rehab –Lyssna till Linda L som presenterar varför pilates är så bra som rehabträning vid skador och smärtproblematik.

Pilatesträning i sig är exceptionell med sin noggrannhet och sitt fokus på kroppsmedvetenhet vilket gör att du får snabba resultat av träningen och känner märkbar skillnad redan efter några få gånger.

13.00 Garuda Dhara – Demonstration av Garudaträning på stol med Jasmin & Linda.

Garuda Dhara är ett skönt sätt att träna hela kroppen och alla dess riktningar och linjer på ett förenklat sätt. Resultaten man får av Garuda är slående! Ökad styrka, flexibilitet, kordination och uthållighet med en känsla av lätthet och välmående.

14.00 Pilates med redskap- Tove, Lisbeth och Samantha  berättar och visar hur du varierar din pilatesträning på bästa sätt.

Förbättra koordination, styrka och rörlighet samt forma kroppen på ett effektivt sätt med pilatesredskap som Wobblies, Mini Stability Ball, Flexband, Fitness Circle och Toning Balls,Towels och BOSU.

15.00 Yoga för barn – Kom och prova yoga med Marta. Barn mellan 5-12 år välkomna.

På Global Yoga Kids/Teens-kurserna fokuserar vi på glädje, rörelse, lek och kreativitet. Syftet är att stärka barnens motorik och koordination, samt att ge självkänsla, kroppskännedom och rörelseglädje.

Prova-på-klasser i stora studion 15 min.

12.30 Yogawings – Testa flygande yoga med Milla

Att yoga i luften skapar både ett styrkeutvecklande motstånd och läkande avlastning. Ta din yoga till helt nya höjder med denna sköna, avstressande och givande träningsform!

Kursstarter v 4 och 14

13.30 Foamroller- Utmana din balans på stabiliseringsrulle med Lisbeth

Visste du att du kan använda den fantastiska rullen till mycket mer än bindvävsmassge och stretch? Här får du prova lekfulla balansövningar som tränar de djupa stabiliserande musklerna i kroppen.

Vårens gruppträningsschema startar 18 januari

14.30 Förmiddagsklubben – Pilates för dig som är 60+ med Lena 

Pilatesträning för dig som är en aktiv kvinna, mitt i livet.
Pilates är en perfekt träningsmetod när man vill träna rätt för att kroppen ska behålla sin smidighet och balans utan att slita för hårt på lederna. Fokus ligger på att träna upp din styrka och stabilitet på ett effektivt men ändå skonsamt sätt.

Kursstarter v 4 och 14

15.30 Yoga – Global Yoga för alla med Sofia

Varva fysiska utmaningar med mentala intentioner i den här utvecklande och personliga yogaformen kallad GLOBAL YOGA. På den här lekfulla yogaklassen får du redskap som kopplar samman pilatestekniken med mindfulness och fysiska flöden.

Vårens gruppträningsschema startar 18 januari

Ingen förhandsbokning.

Varmt välkommen på ÖPPET HUS!