Gratis prova-klasser hela v. 2!

gratis prova på v 2 2016

Nu är det dags att kickstarta det nya året med träning! Vi på Pilates Complete erbjuder fria pilatesklasser under vecka 2 för dig som inte tidigare tränat hos oss.Passa på och prova våra variationsrika och inspirerande klasser som inte finns någon annanstans i Göteborg!

Klasserna är 55 minuter och du kan boka dig på två olika klasser. Bokning av plats på prova på-klasserna sker till info@pilatescomplete.se med namn, telefonnr samt emailadress. Svarsmail bekräftar din plats. Bokning sker från 2016-01-07. Först till kvarn gäller. Begränsat antal platser.

PROVA PÅ-KLASSER v.2

Måndag 11 januari

kl. 18.15 GARUDA Fokusera på flöde, rytm och variation på den här klassen som är en blandning av yoga, pilates och dans. Hitta avslappning och precision i varje rörelse och lär dig grundläggande Garudateknik för ny vitalitet, kraft och ökad flexibilitet.

Tisdag 12 januari

kl. 18.15 PROPS Förbättra koordination, styrka och rörlighet samt forma kroppen på ett effektivt sätt. På den här klassen använder vi bl.a. redskapen Wobblies, Mini Stability Ball och Fitnesscircle.

Onsdag 13 januari

kl. 19.30 BARRE  Öka intensiteten i din pilatesträningen och tona musklerna från topp till tå med dansanta Barreövningar. På den här klassen tränar vi stående vid balettstången och använder redskap som Flexband,Toning Balls och Mini Stability Ball och Ankle Tubings.

Torsdag 14 januari

kl. 19.30 BOLL/RULLE Utmana din balans och träna de djupa stabiliserande musklerna i kroppen med redskapet pilatesboll och foamroller.

Fredag 15 januari

kl. 17.00 REFORMER Uppnå optimala resultat för hela kroppen med denna fantastiska Pilatesmaskin. På den här klassen använder vi SPX Max Reformer med box för flexibilitet, styrka och uthållighet.

Lördag 16 januari

kl. 12.00 MATWORK Grundläggande träning för att förstå Pilatestekniken, få bättre kroppskontroll,placering och teknik. På den här klassen använder vi enbart den egna kroppen som redskap.

flexband