Ladda energi och sätt nya intentioner inför det nya året med vår nyårsyoga!

savasana

”Nyårsyoga”

Dags att ladda energi och sätta intentioner för det nya året! Vi sträcker och väcker kroppen och vänder vår uppmärksamhet inåt – ett avslappnande yogapass med fokus på meditation och pranayama (andningsövningar). Vi fördjupar oss i stresshantering och går igenom olika meditations- och andningstekniker som du kan använda dig av i vardagen.

Datum: Lördag 2/1 samt Söndag 3/1 kl. 12.00-13.30
Längd:
 90 min
Instruktör: 
Marta Barbu
Pris:
 650 kr

Anmälan till workshop sker till  info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Foto: Vegafoto