Sista chansen att nyttja dina friskvårdsbidrag 2015!

PCkollage

Nu är det enbart några dagar kvar på år 2015 och om du har friskvårdsbidrag kvar att nyttja är det hög tid nu! Hos oss på Pilates Complete tar vi emot Friskvårdskuponger.

Vi har ett stort utbud av träning i form av gruppträning, personlig träning och kurser!

GRUPPTRÄNING

2015.10 - 35. pilates complete bildbyrån på golvet

På Pilates Complete får du energigivande och variationsrika pilates,yoga och garudaklasser.Teknik och kontroll på mattan, utmanande balansklasser med wobblies, foamroller och boll. Styrka och rörlighet på våra pilatesmaskiner, och konditionsträning på jumpboard och bosu. Läs mer här om vårt utbud på klasser.

yogawings

KURSER Fördjupa dina kunskaper och få ny inspiration på någon av våra kurser eller workshops. På Pilates Complete erbjuder vi kurser i GravidPilates/yoga, MammaBebisträning, Pilates Matwork, Yogawings, Garuda , Mindfulness, Global Yoga for Kids och Förmiddagsklubben 60 +. Våra kurser är öppna för alla och du kan delta utan att vara Pilates Complete-medlem.

Läs mer här om våra kurser som startar v 3 och 4.

2014.08 - vegafoto - pilates complete - mammabebis

PERSONLIG TRÄNING Få ut maximalt av din träning och nå dina mål på ett snabbare och effektivare sätt! Investera i dig själv genom Personlig träning så hjälper vi dig att förbättra din teknik och få en starkare, smidigare och mer välbalanserad kropp.

_MG_3344

Träna helt privat med din personliga tränare efter ditt individuella träningsprogram.
Vi på Pilates Complete sätter stort värde vid kvalitativ träning. Personlig träning ger dig nya möjligheter då träningen anpassas enbart efter dina behov och din målsättning. Vi lägger tillsammans med dig upp en plan och du får individuella råd samt ett skräddarsytt träningsprogram. Din Personliga tränare vägleder, stödjer och uppmuntrar dig att våga utmana dig själv och nå din fulla potential. Vi erbjuder Personlig träning i Pilates, Garuda och Yoga.

Du hittar oss på Kastellgatan 1 i Korsettfabriken i vackra, ljusa lokaler!

vegafoto-pilatescomplete-lowres-pic01

Varmt välkommen att höra av dig till oss på info@pilatescomplete.se

 

Foto: Vegafoto