Det är NU du behöver din yoga som mest – Just DO it!

Nu när julstressen är som störst – det är NU du helt skoninsglöst mot ditt stressiga sinne ska boka in tid för dig själv! Just DO it!

avslappning

Julyoga
Vi tar en paus i julstöket och investerar i stillhet och eftertanke. Ett avslappnande yogapass med enkla rörelser, förberedande övningar för meditation samt en djupare avslappning. Kom ihåg att ta med lite varmare kläder. Vi fördjupar oss i stresshantering och går igenom olika meditations- och andningstekniker som du kan använda dig av i vardagen.

Datum: Måndag 21/12 samt Tisdag 22/12 kl. 19.30-21.00
Längd: 90 min
Instruktör: Marta Barbu
Pris: 650 kr

Nyårsyoga
Dags att ladda energi och sätta intentioner för det nya året! Vi sträcker och väcker kroppen och vänder vår uppmärksamhet inåt – ett avslappnande yogapass med fokus på meditation och pranayama (andningsövningar).

Datum: Lördag 2/1 samt Söndag 3/1 kl. 12.00-13.30
Längd: 90 min
Instruktör: Marta Barbu
Pris: 650 kr

Anmälan till workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Foto: Vegafoto