Pilates Complete Nyhetsbrev December 2015

bosu

Årets sista nyhetsbrev!

Oj, oj , oj vad det här året har gått fort! Vi kan inte förstå att vi för ett år sedan var i full gång med att bygga om och inreda vår nya stora lokal, redo att satsa större och kunna ge än mer kvalitativ pilates, garuda och yogaträning.

Året som har gått har varit fyllt med många utmaningar, roliga evenemang, massvis av härliga skratt och sköna, svettiga klasser. Vi har fått dela många underbara stunder då någon av er medlemmar upplevt en ny fas i träningen eller hittat djupare in i tekniken. Vi har känt och delat er glädje när uppföljningen har gjorts och skillnaden mellan förra årets och årets hållningsanalys visat markant skillnad. Ni är så många som tränat fantastiskt bra detta år, och lika många som precis börjat resan in i pilatesteknikens värld.

Vi älskar vårt jobb och vi är otroligt tacksamma och glada över att så många väljer att bli medlemmar hos oss på PIlates Complete!

Så ett innerligt och varmt tack från djupet av våra hjärtan till alla er som besökt oss under år 2015. Vi ser verkligen fram emot att fortsätta dela dessa fantastiska stunder med er och fortsätta att delge er den bästa pilatesträningen på marknaden!

Varmt tack,

Jasmin & Linda

Glöggmys fredag 4 december

advent pilates complete

Årets mysigaste medlemsevent infaller fredagen den 4 december då vi bjuder in alla medlemmar på glöggmys kl. 17.00-19.00.

Som vanligt bjuder vi på adventsfika i en julpyntad studio. I år inviger vi myset för första gången i våra större lokaler!

Hoppas att du kan komma och mysa med oss – alla medlemmar är varmt välkomna, men vi behöver din anmälan senast onsdag 2 december. Nyheter, skön stämning, vackra överraskningar och träningsinspirerad julklappsinspiration utlovas!

Anmälan görs till: info@pilatescomplete.se

Varmt välkommen önskar Linda & Jasmin tillsammans med hela Team Pilates Complete!

Jul och Nyårsyoga-workshops

avslappning

I december och januari bjuder vi in till två sköna workshops i yoga för dig som vill landa inför jul och sedan få en härlig start inför det nya året.

Julyoga
Vi tar en paus i julstöket och investerar i stillhet och eftertanke. Ett avslappnande yogapass med enkla rörelser, förberedande övningar för meditation samt en djupare avslappning. Kom ihåg att ta med lite varmare kläder. Vi fördjupar oss i stresshantering och går igenom olika meditations- och andningstekniker som du kan använda dig av i vardagen.

Datum: Måndag 21/12 samt Tisdag 22/12 kl. 19.30-21.00
Längd: 90 min
Instruktör: Marta Barbu
Pris: 650 kr

Nyårsyoga
Dags att ladda energi och sätta intentioner för det nya året! Vi sträcker och väcker kroppen och vänder vår uppmärksamhet inåt – ett avslappnande yogapass med fokus på meditation och pranayama (andningsövningar).

Datum: Lördag 2/1 samt Söndag 3/1 kl. 12.00-13.30
Längd: 90 min
Instruktör: Marta Barbu
Pris: 650 kr

Anmälan till workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

Julschema

2014.08 - vegafoto - pilates complete - barre sidebend

Nu är julens gruppträningschema klart! Julschemat gäller mellan 2015-12-21 t om 2016-01-17.

Du finner hela julens schema på hemsidan!

Pilates Complete har stängt:

24-27 december

31 december- 1 januari

5-6 januari

Ny osteopat på studion!

Tommy Tingets

Från och med 1 december hittar du Osteopat och Fysioterapeut Tommy Tingets hos oss på Pilates Complete!

Tommy har sedan början av 90-talet arbetat aktivt med olika typer av skador med fokus på idrottsskador och rehabilitering.

Han är bland annat utbildad Socialpedagog, har flerårig sjukvårdsutbildning och  genomgått ett flertal idrottskadeutbildningar. Utöver detta innehar han en fyraårig kandidatexamen i osteopati på Skandinaviska Osteopathögskolan.

Han har utöver sitt arbete som osteopat även arbetat med fotbollslaget Qvidings A-lag, A-laget Frölunda Indians i ishockey samt varit fysioterapeut för Tre kronor. Han har även ett samarbete med
2Entertain där han främst hjälper olika artister såväl musiker, dansare som skådespelare.

Du kan nu boka behandling med Tommy på onsdageftermiddagar och kvällar under december.Från januari finns han i behandlingsrummet även hela torsdagar.

För mer info samt bokning besök Tommys hemsida.

Bästa julklappen från Pilates Complete

Pilates Complete Folder första

Vad har du tänkt att ge i julklapp till den som redan har allt? För dig som ännu inte köpt klart alla julklappar ( eller kanske inte ens börjat) har vi de bästa julklapparna att erbjuda oavsett sig vilken budget du har!

Passa på att köpa en av våra inspirerande kurser på 8 tillfällen med start i slutet av januari eller teckna en Introduktion och 1 års gruppträning till någon du håller av och som du önskar det allra bästa!

Pilates Completes bästa julklappstips!

Introduktion

med hälsoprofil, hållningsanalys, tester samt genomgång av pilatesteknikens fem grundprinciper 55 min (975 kr)

Gruppträning 1 månad

Energigivande och variationsrika pilates, yoga, barre och garudaklasser.Teknik och kontroll på mattan, utmanande balansklasser med wobblies, foamroller och boll. Styrka och rörlighet på våra pilatesmaskiner, och konditionsträning på jumpboard och bosu. (699 kr)

Medlemskap samt Gruppträning Helår

Ovannämda introduktion samt energigivande och variationsrika pilates,yoga och garudaklasser.Teknik och kontroll på mattan, utmanande balansklasser med wobblies, foamroller och boll. Styrka och rörlighet på våra pilatesmaskiner, och konditionsträning på jumpboard och bosu. (7 575 kr)

Kurs 4-8 tillfällen

Fördjupa dina kunskaper och få ny inspiration på någon av våra kurser i Pilates, 60+ , Garuda,Yoga, Yogawings, Mindfulness, Gravid och MammaBebispilates/yoga eller Yoga for kids. Våra kurser är öppna för alla och du kan delta utan att vara Pilates Complete-medlem. (från 2250 kr)

Presentkort

Om du har svårt att välja från vårt utbud kan du istället välja att köpa ett presentkort på valfritt belopp så att din vän istället kan välja och vraka själv bland Pilates Completes julklappstips. Presentkortet skickas via mail.

Maila oss så hjälper vi dig med årets julklapp!

Massor av nyheter i vårt kursutbud 2016

julklapp

Starta igång 2016 med att gå en kurs på Pilates Complete!

Vi presenterar många sköna kursnyheter under 2016.

FÖRMIDDAGSKLUBBEN 60+ NYHET!       
Kursstart: V 4 måndagar kl. 10.00
Längd: 8 tillfällen á 55 min
Instruktör: Lena Sollerman

YOGAWINGS RESTORATIVE  
Kursstart: V 4 tisdagar kl. 18.15.
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Milla Floryd

GRAVIDYOGA NYHET!
Kursstart: V 4 tisdagar kl. 19.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Marta Barbu

MAMMABEBIS YOGA NYHET!     
Kursstart: V 4 onsdagar kl. 10.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Marta Barbu

PILATES MATWORK  
Kursstart: V 4 onsdagar kl. 19.15
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Therese Kellin

GRAVIDPILATES 
Kursstart: V 4 torsdagar kl. 18.15
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Linnea Carling

MINDFULNESS NYHET!     
Kursstart: V 6 torsdagar kl. 19.15
Längd: 4 tillfällen á 90 min
Instruktör: Karolina Ekman

MAMMABEBIS PILATES (inkl. Mammamage- föreläsning)
Kursstart: V 4 fredagar kl. 10.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Therese Kellin

GLOBALYOGA KIDS NYHET!   
Kursstart: V 3 söndag fm (3 åldersgrupper, från 5 år – tonår)
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Marta Barbu

GARUDA DHARA NYHET!      
Kursstart: V 4 söndagar kl. 18.30
Längd: 8 tillfällen á 55 min.
Instruktör: Liv Örnefors

För att läsa mer om våra kurser besök vår kurssida!

samantha och matta

Save the date!

Prova på vecka 2 och Öppet Hus 17 januari. Nu är det jul men snart startar vi om gruppträningen och vi gör det med en rivstart! 

Vi på Pilates Complete erbjuder fria pilatesklasser under vecka 2 för dig som inte tidigare tränat hos oss. Passa på och prova våra variationsrika och inspirerande klasser som inte finns någon annanstans i Göteborg!

Vi välkomnar dig också till Öppet Hus söndag 17 januari med presentationer, demonstrationer och fina erbjudanden. Boka in datumet i din kalender redan nu så kan du slappna av i jul och veta att vårens träning redan är ordnad.

Mer info

Foto: Pilates Complete, Vegafoto, Tommy Tingets