Har du använt ditt friskvårdsbidrag för 2015?

samantha och matta

Har du ännu inte nyttjat ditt friskvårdsbidrag för 2015? Eller får du friskvårdskuponger från ditt arbete som ligger outnyttjade så kan du använda dem hos oss på Pilates Complete! Det är inte för sent! Du kan använda dem till vår gruppträning, kurs eller workshop!

Träna hos oss

Pilates Complete är en unik träningsstudio i Göteborg. Den enda i sitt slag som erbjuder komplett pilatesträning och Garuda med både maskiner och redskap. Vi erbjuder även kurser i Pilates, Yoga, Yogawings, Mindfulness och specialkurser för dig som är gravid eller precis fått barn.

Hos oss möter du likasinnade, hämtar inspiration, får livsglädje och fyller på med ny energi!

vegafoto-pilatescomplete-lowres-pic03

Passa på att boka din introduktion under december månad och kom igång med din träning redan innan jul!  Under introduktionen träffar du en av våra Personliga Tränare där hälsoprofil, hållningsanalys samt tester och genomgång av pilatesteknikens grundprinciper ingår för att hitta det bästa träningsupplägget just för dig.

För mer information eller frågor maila oss på info@pilatescomplete.se så hjälper vi dig att komma igång med din träning!

 

Foto: Vegafoto