För bra för att vara sant?

pilates complete göteborg Pilatesträning är en perfekt träningsmetod att komplettera din andra träning med. Pilates kan hjälpa dig att ex. ta dig vidare till nya nivåer när du utövar yoga, hjälpa dig att bli smärtfr- från ryggproblemi, göra dig rörligare om du känner dig stel på baksida lår, hjälpa dig att förbättra ditt löpsteg & din golfsving, få dig att slappna av i dina spända axlar och mycket mer! Det låter som en universalmetod och nästan för bra för att vara sant – kan det verkligen vara så?

I pilates utgår vi alltid från bäckenets position. Ett stabilt bäcken kommer från en aktiv bål och bäckenbottsmuskulatur, ett balanserat bäcken stöttar ländryggen och ger benen och fötterna sin rätta linjerna och position. Ett ostabilt bäcken visar sig både på ryggrad, nacke och ben. Obalanser kring bäckenet skapar dysfunktionella rörelsemönster som resulterar i onödiga spänningar och i förlängningen stelhet och smärta.

Vill du veta mer om pilates och varför det är så bra? Då ska du komma på vår workshop – Pilates Passion med Linda & Jasmin på söndag!

Datum: Söndag 22/11 kl 13-17

Bokning: info@pilatescomplete.se

Pris: 950 kr

 

Foto: Vegafoto