Medlemsevenet december – Glöggmys 4/12

Årets mysigaste medlemsevent infaller fredagen den 4 december då vi bjuder in alla Pilates Complete-medlemmar på glöggmys kl. 17.00-19.00. Som vanligt bjuder vi på adventsfika i en julpyntad studio. I år inviger vi myset för första gången i våra större lokaler – tänk att det redan gått ett år sedan vi smög in i sen stora studion (som fortfarande var en arbetsplats då ) i totalt mörker och lyssnade till skönsång av julkören från Performing Art School!

Hoppas att du kan komma och mysa med oss – alla medlemmar är varmt välkomna, men vi behöver din anmälan senast måndag den 30 november. Nyheter, skön stämning, vackra överraskningar och träningsinspirerad julklappsinspiration utlovas!

Anmälan görs till: info@pilatescomplete.se

Varmt välkommen,

önskar

Linda & Jasmin tillsammans med hela Team PIlates Complete!

advent pilates complete