Nyhet! Skön jul- och nyårsyogaworkshops

2015.10 - 44. pilatews complete bildbyrån ligger på golvet och blundar

I december och i januari bjuder vi in till två sköna workshops i yoga för dig som vill landa inför jul och sedan få en härlig start inför det nya året.

“Julyoga”

Vi tar en paus i julstöket och investerar i stillhet och eftertanke. Ett avslappnande yogapass med enkla rörelser, förberedande övningar för meditation samt en djupare avslappning. Kom ihåg att ta med lite varmare kläder.

Datum: Måndag 21/12 samt Tisdag 22/12 kl. 19.30-21.00
Längd:
 90 min
Instruktör: 
Marta Barbu
Pris:
 650 kr

“Nyårsyoga”

Dags att ladda energi och sätta intentioner för det nya året! Vi sträcker och väcker kroppen och vänder vår uppmärksamhet inåt – ett avslappnande yogapass med fokus på meditation och pranayama (andningsövningar).

Datum: Lördag 2/1 samt Söndag 3/1 kl. 12.00-13.30
Längd:
 90 min
Instruktör: 
Marta Barbu
Pris:
 650 kr

Anmälan till workshop sker via 031-789 02 22 eller info@pilatescomplete.se. Vänligen uppge namn, adress, telefonnummer,e-postadress samt personnr. Svarsmail bekräftar din plats. Faktura sänds via mail. OBS! Anmälan är bindande för alla kurser och workshops och återbetalning sker endast vid uppvisande av läkarintyg.

 

Foto: Vegafoto